Zprávy o hercově smrti potvrdila na Instagramu jeho matka Jane Badlerová (66), která je taktéž herečkou. „Bylo mu 27 let a svět mu ležel u nohou. Smutně však bohužel bojoval s psychickou nemocí a závislostí. Zářivá jiskřička svítila příliš krátce. Harry, budeš mi chybět každý den mého života,“ uvedla zdrcená maminka.

Poslední veřená slova

Sám Harry se o slovo na sociální síti přihlásil naposledy na Nový rok. „Vzhůru do roku 2020! Nová éra skutečna začala. Takže se všichni posunujte jen kupředu, zůstaňte přítomní, abyste si užili každičký moment tohoto nového začátku. Šťastný Nový rok, lidičky. Přeji všem v mém životě hodně lásky a vděčnosti,uvedl v příspěvku.

Harry byl nejenom hercem a modelem, také hudebníkem, který vystupoval pod jménem Antiboy. „Jsem genderfluidní robot z budoucnosti,“ popsal se. Největší herecké úspěchy slavil Harry v seriálech American Horror Story: Hotel, OA nebo Sneaky Pete. Přesná příčina jeho smrti není jasná, Badlerová ji neuvedla.

Seriál American Horror Story se vrátí

Populární americký seriál American Horror Story, který proslul i díky tomu, že se každá jeho série zabývá jiným tématem, byl televizní stanicí FX obnoven pro tři další sezóny. Znamená to, že se fanoušci dočkají kromě již dříve oznámené desáté i jedenácté, dvanácté a třinácté řady. V té následující se v jedné z hlavních rolí opět objeví Sarah Paulsonová (45).

Fotogalerie
27 fotografií