Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Zakázané video tance Zemana s Babišovou: Mynářová konečně řekla, proč ho smazala

Autor: kal, Mii - 
11. ledna 2020
13:55

Prezident Miloš Zeman se v pátek bolavým nohám navzdory roztančil. A provedl nejen první dámu Ivanu Zemanovou, ale také „paní premiérovou“ Moniku Babišovou. Tanec s paní Ivanou si naopak střihl premiér Andrej Babiš (ANO). Moderátorka hradního plesu Alex Mynářová nejdřív sdílela video tance Zemana s Babišovou na svém instagramu, pak místo něj „vyvěsila“ jen oznámení o tom, že ho stáhla a v sobotu řekne víc. Po poledni konečně prolomila mlčení.

„Kde je to video, kde tancuje pan prezident s Monikou Babišovou? Vždyť to sdílely stovky lidí na facebooku,“ uvedla Mynářová na instagramu jeden ze vzkazů se zamazaným jménem tazatele. A dodala k tomu: „To video zde hledáte zbytečně. Smazala jsem ho. Vysvětlím zítra!“

Připomeňme, prezident „hrozil“ manželce premiéra tancem už na loňském hradním plese, tehdy se tomu ale postavila překážka v podobě šatů paní Moniky. „Řekl jsem paní Monice Babišové, že ji čeká nejhorší okamžik v jejím životě, až ji vyzvu k tanci. Ale dnes se vymluvila, že má dlouhé, splývavé šaty a že tančit nebude,“ podotkl Zeman na Hradě v roce 2019.

Video  Ples na Hradě: Zeman si zatančil s Ivanou  - Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Letos se k tomu v projevu vrátil se slovy: „Monika loni slíbila, že si dnes úbor zkrátí, abych jí na něj při tanci nešlápl. Bude mi ctí krátce poté, co jako obvykle zahájíme tento ples s mojí milovanou ženou, vyzvat ji k tanci,“ řekl s tím, že se bude jednat o pomalý valčík, protože více nezvládne.

„Milá paní Moniko. Budete každého svého budoucího partnera považovat za vynikajícího tanečníka,“ dodal. Dvojice si posléze skutečně zatančila a opravdu šlo o pomalý valčík. A Alex Mynářová se o jejich výkon podělila na internetu. Jenže video záhy smazala. Proč?

Znechucená Mynářová by rozdala pár facek

„Včera jsem na svém facebooku a instagramu zveřejnila video s tancem prezidenta Miloše Zemana a Moniky Babišové, které jsem následně zase stáhla. Důvod? To, co nastalo po zveřejnění videa, mě šokovalo. Takovou porci odporné nenávisti jsem už dlouho nečetla,“ zmínila Mynářová, kterou otřásly nenávistné příspěvky.

„Jako by to sám prezident předpověděl, když včera ve svém proslovu mluvil o závistivých trpaslících. Vysmívat se a urážet člověka kvůli zdravotní indispozici je něco, co si zaslouží akorát pár facek! Kde se to ve vás bere??? Vzpamatujte se a zamyslete se nad sebou!!!“ soptila manželka hradního kancléře a matka dvou jeho dětí.

„Všem ostatním velmi děkuji za krásné ohlasy. 5. reprezentační ples prezidenta republiky se vydařil, moc jsme si to všichni užili s vědomím, že výtěžek z plesu pomůže ohroženým dětem a seniorům,“ dodala Mynářová a přidala na závěr svého příspěvku srdíčko.

Video  Zeman o Kate, plese a zdraví  - redakce Blesk
Video se připravuje ...

qmurq ( 12. ledna 2020 23:24 )

qmurq Tak jak ti to tu jde ty zlodějská kobliho? Na houno, co.

KC44- ( 12. ledna 2020 21:14 )

hujer.z.blesku,
100% SOUHLAS

KC44- ( 12. ledna 2020 20:52 )

Líbí se mi a mam radost jako dítě když vidím jak ovar Zeman prasedent rozpaluje do běla tu svoloč nenávistnou s, která ho volila 😆😁👍🤗👌😀😁🤣😂
Asi vam už brzo natrhne prdeI ta zàšť a nenavist vy anofertská tupá hovada😂🤣😁😁😀👌🤗👍
Jsem si na 100 % jist,že ovar Zeman má tu zanedbatelnou část imbeciIů zakomplexovaných co zde píší ty sra..čky na jeho obhajobu naprosto u prdeIe a proto se těm skřetům všichni smějeme.
Bravo pane prasedente i pane estébáku ❤❤🍀🍀

0987654321 ( 12. ledna 2020 19:27 )

Líbí se nám a mame všichni radost jako dítě ,když vidím jak pan Zeman prezident rozpaluje do běla tu primitivní svoloč nenávistnou sluničkářskou a povl z milionu chcanek 😆😁👍🤗👌😀😁🤣😂
Asi vam už brzo natrhne prdeI ta vaše zàšť a nenavist vy kavárenská tupá hovada😂🤣😁😁😀👌🤗👍
Jsem si na 100 % jist,že pan Zeman má tu zanedbatelnou část imbeciIů zakomplexovaných co zde píší ty sra..čky proti němu naprosto u prdeIe a proto se těm skřetům všichni smějeme.
Bravo pane prezidente i pane premiére ❤❤🍀🍀

paralenka ( 12. ledna 2020 19:10 )

Jojo, je dřentlas, dá ti přednost, takže až po tobě, konfidente! Ty jsi zbytečný a zacláníš, ty můžeš chcípnout, když už to přeješ jiným, ale prezident vlastenec se bude hledat mezi havloidy těžko! To spíš banda dalších hrabošů, co ráda hrabe pod sebe - vzpomínáš, jak Venca odmítal Lucernu a veřejně lhal, že on nic nechce, aby vzápětí prolomil Benešovy dekrety?! Celý život sleduji, jak největší prevíti bývají ti s tím Napoleonským komplexem, malý vzrůst, velký závist a zášť!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa