„Je to kluk,“ napsala modelka na sociální síti a pochlubila se fotkou své ruky s nožičkou svého uzlíčku štěstí. „Vlny radosti a vděčnosti jsme na našich tvářích pocítili včera, když jsme do našeho hnízdečka přivítali malého andílka,“ radovala se.

„Sám si zvolil, že přijde na svět nečekaně ve 34. týdnu, uprostřed noci, v odlehlé oblasti, obklopené přírodou. Během této bouře, v níž jsme málem porodili předčasně narozené miminko v autě na cestě do porodnice, jsme cítili, jak nás objímá bezpodmínečná láska a požehnání,“ prozradila Němcová, že příchod chlapce na svět byl poměrně dramatický. Přece jen rodila o 6 týdnů dříve.

„Od 15. listopadu to byla intenzivní cesta po různých nemocnicích, plná modliteb za uzdravení našeho děťátka, a přání, aby byl silnější a zdravější, ale po celou dobu jsme se cítili božsky vedeni a podporováni mnoha anděly, kterým jsme za to nekonečně vděčni,“ pokračovala ve zpovědi Petra, ovšem jméno dítěte zatím neodtajnila.

„Můj manžel a já jsme nic nesdíleli, protože jsme nechtěli, aby se kdokoliv strachoval, dokud naše miminko nebylo v pořádku a mimo nebezpečí,“ přiznala, proč vše zveřejnila až nyní. Teď už je vše ale tak, jak má být. „Náš krásný chlapec je s námi, v bezpečí a míru, ochráněný a milovaný,“ doplnila modelka, která za svého sladkého andílka poděkovala Bohu i vesmíru.

Fotogalerie
32 fotografií