Monika Potokárová byla podle webu Topky.sk nalezena bez známek života svým manželem, hercem Robertem Rothem (47) v jejich bytě v bratislavském Starém Městě v pondělí v 9:11 hodin ráno. Na místo byla zavolána záchranná služba, která však mohla konstatovat pouze smrt nadějné herečky Slovenského národního divadla. Na veřejnost se dostaly informace, že si Monika podřezala žíly a zemřela v důsledku vykrvácení. Jestli je to ale pravda, se s jistotou neví.

Veřejnost, kolegové i partner herečky jsou v šoku. Proč si tak mladá, oblíbená a úspěšná kráska sáhla na život? Podle slovenského tisku a výpovědi hereččiných známých si nikdo nevšiml, že by ji něco trápilo natolik, aby to krásku dohnalo až k sebevraždě.

Sama se dle informací deníku Nový Čas o svém duševním rozpoložení rozhovořila loni v zimě, když byla hostem v pořadu Trochu jinak moderátorky Adely Vinczeové (39). Už tehdy naznačila, že na ni postavy, které na prknech divadla ztvárňuje, nemají zrovna dobrý vliv. „Mám v repertoáru depresivní role, velmi to ,prospívá´ mému psychickému zdraví,“ přiznala prý ironicky Adele Potokárová, že má hraní neblahý vliv na její psychiku. V té době ale bohužel nikdo netušil, jak silná její slova jsou a kam až to může zajít...

Fotogalerie
11 fotografií