V neděli večer se na zahraničních webech objevila zpráva o smrti Harryho Mortona (†38), bývalého partnera kdysi slavné dětské hvězdy Lohanové. Podnikatel a syn zakladatele Hard Rock Cafe zemřel poté, co byl ve svém domě v Beverly Hills nalezen zřejmě v bezvědomí svým příbuzným. 

Podle informací TMZ policie zatím nepředpokládá, že by se mohlo jednat o násilný trestný čin. Ovšem příčina úmrtí zatím není známá a víc by měla odhalit až pitva, která bude provedena.

Harry byl přitom velmi úspěšný člověk a založil velmi populární americký řetězec restaurací Pink Taco, když mu bylo teprve 18 let. Vlastnil i sídlo Elvise Presleyho (†42) a v roce 2008 také koupil známý noční klub s názvem Viper Room, kde v roce 1993 neslavně zemřel herec River Phoenix (†23) po předávkování drogami.

Po Mortonovi budou truchlit především jeho rodiče Petr a Paulene, ovšem jeho smrt jistě zaskočí i Lindsay Lohanovou známou například z Protivných sprostých holek, s níž muž randil kolem roku 2000. Románky prožil i s Demi Mooreovou (57), Britney Spearsovou (37) a Paris Hiltonovou (38).

VIDEO: Jak šel čas s Lindsay Lohan

Video
Video se připravuje ...

Jak šel čas s Lindsay Lohan Youtube.com

Fotogalerie
37 fotografií