Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dva mrtví při nehodě u Havířova: Řidič a spolujezdec nepřežili náraz do stromu

Autor: DH - 
16. listopadu 2019
11:59

U obce Havířov - Dolní Suchá došlo v pátek odpoledne k tragické dopravní nehodě, při které přišli o život dva lidé.

O neštěstí informovala na svém webu policie. „Řidič (†54) vozidla Peugeot při průjezdu mírné zatáčky dostal z dosud nezjištěných příčin smyk, přejel s automobilem do protisměru a následně mimo komunikaci. Zde vozidlo narazilo do stromu,“ uvedl policejní mluvčí Pavla Jiroušová.

Bohužel, řidič i jeho spolujezdec (†32) na místě podlehli zraněním, která byla neslučitelná se životem. Podle mluvčího záchranky Lukáše Humpla už lékař po příjezdu bohužel u zaklíněných mužů jen konstatoval smrt.

„Okolnosti a další skutečnosti této tragické události prověřují karvinští kriminalisté ve spolupráci s dopravními policisty. K události byl povolán také policejní krizový intervent, který poskytuje pomoc pozůstalým,“ dodala Jiroušová.

Tento týden byl na českých a nutno říci, že i na slovenských silnicích, velmi tragický. Na jeho začátku přišlo o život pět osob při nehodě u Znojma a mezi oběťmi bylo i miminko. Ve středu u Nitry havaroval plný autobus - zemřelo zde 12 lidí včetně 5 nezletilých studentů. Ve čtvrtek pak při další nehodě autobusu, tentokrát u středočeského Mělníka, zemřela učitelka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání