Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Při čelní srážce zemřeli 4 lidé: Ján (20) si zabil tátu a sestru

Autor: DH - 
14. července 2019
09:35

Tragédie, jaká nemá v posledních dnech na silnicích obdoby, se odehrála u slovenského města Turna nad Bodvou. Čelně se tu při odbočování střetla dvě auta. Srážku nepřežila mladá dívka (†26), její otec (†52) a muž (†51) se ženou (†59) z protijedoucího vozidla. Za nehodu může pravděpodobně řidič Ján (20). Ten bojuje v nemocnici o život, stejně jako další žena a muž z odbočujícího vozidla.

Ján (20) patrně podle policie nedal přednost protijedoucímu vozidlu, když se s rodinou vracel z nákupu. Při nehodě během několika málo sekund přišel o sestru (†26) a také o dvaapadesátiletého otce. Jánova matka (47), šofér samotný i rodinný přítel (31) v nemocnici bojují o život. Záchranáři je na místě museli oživovat a nyní jsou v umělém spánku.

V protijedoucím automobilu bohužel přišli o život oba lidé. Albert (†51) a jeho spolujezdkyně Eva (†59) zahynuli, když měli namířeno do práce z nedalekých Košic.

Celou smutnou situaci potvrdila policii i záchranka. Pravděpodobný viník nehody je po těžké operaci dolních končetin a leží v umělém spánku. Celková škoda nehody je přibližně sto tisíc korun. Policie smrt čtyř lidí prošetřuje.

vemenozmojistary ( 14. července 2019 12:19 )

Cigoši. Takže v pořádku.

dedeha ( 14. července 2019 10:37 )

Poznám to tam. Z pohľadu šoféra Jána mierna pravo točivá zákruta, úplne ďaleko prehľadná, z ktorej sa odbočuje doľava do dediny. Slabé šoférske skúsenosti a asi frajerina. Chcel sa asi predviesť. Chlapec si myslel že to stihne. Plne naložené auto, plné dospelých ľudí je ťažké a nemá takú akceleráciu ako prázdne na ktoré bol zrejme zvyknutý, keď jazdil sám, alebo iba s jedným pasažierom. Nesthol to.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání