Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Smutná nehoda u Poděbrad: Žena (†92) zaklíněná v autě zemřela

Aktualizováno -
13. července 2019
14:49
Autor: DH - 
13. července 2019
13:15

K smutné nehodě došlo v sobotu okolo desáté hodiny ráno u Poděbrad. Podle dostupných informací tam automobil skončil v příkopu. Nehodu bohužel nepřežila jedna ze tří zraněných osob, kterou byla podle policie dvaadevadesátiletá žena. Na místě navíc zasahovaly dva vrtulníky. Oba těžce zraněné spolujezdce transportovaly do nemocnice.

K tragédii došlo nedaleko areálu Poděbradky u obce Velké Zboží. Podle policie cestovaly ve stříbrném vozidle Volkswagen Tiguan tři osoby. Za volantem seděla čtyřiašedesátiletá žena, vedle ní o tři roky starší spolujezdec. Oba se těžce poranili.

„Na místo povolala zdravotnická záchranná služba dva vrtulníky pro dvě zraněné osoby,“ informovali hasiči na svém Twitteru.

Bohužel, neštěstí se neobešlo bez jedné oběti na životě. Seniorka (†92), která v době nehody seděla na zadním sedadle, utrpěla tak vážná zranění, že na místě zemřela. Za nehodu prý podle policie může pravděpodobně nepozornost.

„Řidička se podle předběžných šetření patrně zcela nevěnovala řízení, sjela z vozovky a čelně se střetla s betonovým mostkem v příkopu,“ řekla Blesku policejní mluvčí Michaela Richterová.

Komunikace byla po nehodě zcela uzavřená, provoz tu byl obnoven až okolo půl druhé odpoledne. 

Video: Nehoda u Poděbrad: Srážku nepřežila jedna osoba

online ( 13. července 2019 20:02 )

Tohle je typická reakce okolí. To už jsem slyšel nespočetněkrát. Další je ještě ta, že jsem tak hloupý, že bych neudělal řidičský průkaz. Po vyvrácení obou, obvykle dochází už jen na to, že jsem teda jen blbec. 90 procent lidí prostě nestráví fakt, že by se měli být schopni omezit i když si na svojí uhlíkovou stopu vydělali a mají na ni tak "právo".

online ( 13. července 2019 13:33 )

Promiňte, ale co je smutného na tom, že po silnicích přestane jezdit jedno auto? Jestli to nemyslíte ovšem tak, že je smutné, že ubylo jen jedno. To je pak pravda, aut přebývá jen v Česku asi čtyři a půl milionu. Ty všechny by měly skončit stejně i se svými řidiči.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání