Je až s podivem, kdo dal tenhle nesourodý pár dohromady. Tonya Graves je totiž o téměř 30 centimetrů menší než Michal Bureš! A to, jak oba přiznali, jim dělalo velký problém při tancování. Třeba při tangu musel mít Michal pokrčená kolena nebo při dalším tanci byl ohnutý. A to mu způsobovalo velké bolesti zad. Tonya bojovala s bolestí Achillovy paty, což způsobovala únava.

V livestreamu padaly otázky na porotu, která jim zrovna moc bodů nedala. V prvním bodovacím kole skončili předposlední a v tom druhém, kdy vypadli, poslední.

"Myslím, že porota celý díl dost solila. Jejich hodnocení bylo leckdy zvláštní," míní Bureš. "Dívala jsem se pak na záznam a zase takový rozdíl jsem mezi námi a ostatními tanečníky neviděla," dodala zpěvačka kapely Monkey Business, kterou její tanečník před Stardance vůbec neznal. Graves byl z poroty nejvíc sympatický Zdeněk Chlopčík, Michalovi zase Richard Genzer, který všechny bavil v zákulisí.

Exotická zpěvačka je i přes vyřazení šťastná, že trochu přičichla ke standardním tancům, které doposud nikdy netančila. Blíž má k latině a občas si ji jde do nějakého klubu zatancovat.

VIDEO: Živočišná Tonya Graves ve StarDance: Předvedu pořádný tanec!

Video
Video se připravuje ...

Živočišná Tonya Graves ve StarDance: Předvedu pořádný tanec! Markéta Reinischová

Fotogalerie
24 fotografií