Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Potetovaný vrah, který se skrýval v Praze: Dostal doživotí za podřezání mladíka (†21)!

Autor: shp - 
23. října 2019
20:56

Ukrýval se v České republice i v Rumunsku. Před spravedlností však neunikl. Otec dvou dětí Shane O'Brien (31) z Anglie byl odsouzen za vraždu mladíka (†21), kterou spáchal před čtyřmi roky, k doživotnímu vězení.

O'Brien při potyčce v baru, který se nalézá v londýnské čtvrti Eastcote, vytáhl v říjnu 2015 na Joshe Hansona (†21) kudlu. Podřízl ho tak brutálně, že mu podle informací od soudu udělal 37 centimetrů dlouhou ránu od levého ucha až po pravou část hrudníku, uvedl web My London.

Útěk do Česka

Vědom si toho, co napáchal, dal se na útěk. Nasedl do soukromého letadla a pláchl do kontinentální Evropy. Nějakou dobu se schovával v Česku. Protože se bál, že bude polapen, nechal si v Praze předělat tetování. Bál se totiž, že by se mohlo jednat o poznávací znamení, podle kterého by ho mohl někdo identifikovat.

Jméno syna si nechal přetetovat na sovu a lebku, které překrývají téměř celá jeho záda. „Když jsem ho během třetího sezení začal tetovat, rozbrečel se jako miminko a říkal, že to hodně bolí,“ vypověděl policii pražský tatér, který si říká Thiago, policii. Z Česka poté vrah pláchl do Rumunska.

Doživotí v base

Tam ho však zatkla policie a předala do vlasti. 1. října byl O'Brien usvědčen z vraždy. 23. října mu soud vyměřil doživotní trest odnětí svobody. O podmínečné propuštění může kriminálník požádat nejdříve po 26 letech. To už budou jeho děti dospělé.

villon ( 23. října 2019 21:46 )

Ten tatér měl docela kliku že ho ten drsňák taky nepřefik za to že ho brutálním zákrokem rozplakal.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání