Hvězda slovenského seriálu TV JOJ Za sklem Maroš Kramár je prý vytočený doběla kvůli roli mafiánského kmotra, zákeřného Voznera. I když ji nepovažuje za svůj herecký „majstrštyk“, jeho role je strhující. Jde totiž o muže, jemuž je v reálném světě předobrazem skandální podnikatel Marian Kočner (56), bohatý podnikatel zapletený do kauzy zavražděného novináře Jána Kuciaka (†27) a jeho snoubenky. A protože kolem tohoto člověka je poněkud rušno, pořádné dávky publicity se dostává i Kramárovi. A tomu to, zdá se, příliš po chuti není!

Tvůrci seriálu Za sklem se inspirovali kauzami a postavičkami, které tahají za nitky na Slovensku. Nemuseli si ani vymýšlet, jenom zkrátka ukazují dychtivým divákům zvrácený svět plný peněz, politické moci, mafiánských praktik, podvodů a zločinů nejhrubšího zrna. Třetí série projektu mapuje ostatně situaci okolo vraždy mladého investigativního reportéra.

Natolik toxický člověk prý Kramára už unavuje. „Víte co, mně už celý Vozner a celý Kočner skutečně leze na nervy. Všichni se mě na něj ptají, novináři, televize, všechny zajímá, co na něj říkám a jak se mi ten člověk hraje,“ povzdechl si pro slovenský magazín Šarm.

Ztvárnit takového netvora je pro moderátora zábavného pořadu Zázraky přírody zkrátka příliš vyčerpávající, a to i přesto, že nejde o prvního Kramárova „záporáka“. Na divadelních prknech i na televizních obrazovkách si střihnul už nejednoho padoucha, tato role je však o to více hořká, že vychází ze skutečnosti. „Štve mě, co se děje na Slovensku, co se každý den dozvídáme. Je to hrozné,“ doplnil Kramár.

Na roli se přitom původně těšil. „Dlouho se s něčím takovým otálelo, lidé se báli, a já jsem strašně rád, že se to konečně přestává dít. A že jsme schopni neagresivně vyjádřit svůj názor,“ liboval si počátkem léta v rozhovoru pro Topky.sk.

VIDEO: Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit!
Video
Video se připravuje ...

Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit! redakce Blesk

Fotogalerie
62 fotografií