Herec Maroš Kramár a právnička Nataša Nikitinová (51) byli svoji dlouhých 25 let. Během vztahu zvládli ustát několik manželských krizí, při té poslední se ale ocitli před soudem – a během 20 minut bylo po jejich dlouholetém svazku, z něhož vzešly tři děti. „Manželka je právnička, celkem šikovná. Je to vražedná kombinace, že je pěkná, chytrá a navíc je to advokátka. Takže musím být hodný, jinak bych při rozvodu odešel s holým zadkem,“ smál se herec v roce 2014 v pořadu televize Óčko. Kdo by proto ale očekával, že plavovlasý Slovák odejde z manželství jenom s igelitkou, ten by se zatraceně mýlil.

Dvojice už během společného života nahromadila úctyhodný majetek, a přestože nebyli vázáni předmanželskou smlouvou, po finanční stránce se zřejmě vyrovnali. Moderátor Zázraků přírody se sice z jejich společného domu v Bratislavě ihned po rozvodu odstěhoval, útočiště však našel ve svém letním sídle v Dunajské Lužné. Několika snímky ze svého soukromí dal všem na odiv, jak přepychově si zde žije! Například zveřejnil fotku se svým psím kamarádem, roztomilou fenečkou rasy kangal, čímž nenápadně poodkryl luxus, který si jako hojně obsazovaný herec rozhodně může dovolit.

„Takhle si tu žijeme,“ napsal herec, jenž se objevil v celé řadě českých filmů i pohádek, k momentce s pejskem. Zatímco jeho manželka i s dětmi Tamarou (19), Markem (11) a Timurem (17) zůstali v rušném hlavním městě, Kramár našel klid v přírodě, na břehu jezera, nedaleko obce Rovinka. Nežije si tam ale rozhodně jako nějaký poustevník, naopak vsází na přepychové vybavení své vilky. Interiér mu třeba zdobí značková sedačka, a venku má obrovskou terasu s nádherným výhledem na jezero. „Krásně si žijete,“ souhlasí i jeho příznivci – a vy se na jeho „skromný příbytek“ můžete podívat do naší galerie!

VIDEO: Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit!

Video
Video se připravuje ...

Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit! redakce Blesk

Fotogalerie
49 fotografií