Oba vozy po střetu skončily mimo vozovku, jeden z nich se omotal o strom a jeho zbytky na první pohled jen stěží připomínají auto. Na místě zemřeli oba řidiči, další osoba se těžce zranila. Bezprostředně před nehodou dvaadvacetiletý řidič osobního auta při předjíždění najel do protisměru, kde došlo ke srážce. 

„Pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení jsme vyprošťovali celkem dvě osoby. Vyproštění bylo velmi náročné, vraky vozidel byly opravdu hodně zdemolovány. Zejména u jednoho vozidla jsme museli odstřihávat středový sloupek a vyprošťovat řidiče přes páteřovou desku,“ uvedl přímo na místě události řídící důstojník hasičů Jan Hadrbolec.

Nehoda se stala kolem 22:00 na silnici I/9 u Zlonína v okrese Praha-východ, po události se provoz obousměrně přerušil až do 3:30 hodin. Zasahovaly zde všechny složky integrovaného záchranného systému. Policie se okolnostem tragické události dál věnuje.

V noci se bouralo i na dálnici D8 u Panenských Břežan. Střet dvou aut dopravní tah na několik hodin uzavřel, také zde zasahoval vrtulník.

Video
Video se připravuje ...

Smrtelná dopravní nehoda u Zlonína severně od Prahy David Malík

Fotogalerie
16 fotografií