„Zdravím vás Karle, moc na Vás myslím a přeji Vám hodně sil na to, abyste se i tentokrát porval se svou nemocí a abyste to všechno zvládl," řekla v krátkém videu sportovkyně, její oči plné slz prozrazovaly, že na Mistra opravdu myslí a je jí líto, jak na tom je.

Přesto stejně jako všichni, kdo Karla někdy poznali, neztrácí naději. „Moc se těším nashledanou, ať už na mém zápase, nebo ještě raději na Vašem koncertě. Držím palce," dodala Kvitová.

Ta sama moc dobře ví, jaké je to být limotovaný kvůli zdravotním obtížím. V roce 2016 jí totiž v prostějovském bytě zastihl lupič a pořezal jí ruku. Utrpěla vážná zranění, kvůli nimž musela na čas opustit tenisové kurty. Ovšem nevzdala se a bojovala, dokud se opět neobjevila ve finále Australian Open. 

Teď proto doufá, že i mnohonásobný Slavík se také vrátí na jeviště. Ovšem jeho stav je vážný, mimo jiné proto, že mu kvůli leukemii špatně fungují bílé krvinky, a tak je ohrožena obranyschopnost jeho organismu, a mohla by mu ublížit jakákoliv infekce. Kromě toho musí Gott také pravidelně dojíždět do nemocnice na výměny krve, kterou nemoc ošklivě zasahuje. Chcete celou knihu takového čtení? Koupit můžete na online iKiosek – vaší ishop trafice. Objednáte-li dopoledne, máte zítra doma ve schránce.

VIDEO: Petra Kvitová poslala Karlu Gottovi vzkaz

VIDEO: Karel Gott po své oslavě: Doufám, že Ivana ocení mou lásku

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott po své oslavě: Doufám, že Ivana ocení mou lásku David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
112 fotografií