O své hospitalizaci informovala fanoušky v úterý večer na svém instagramu. „Holky moje, hlásím hospitalizaci. Na jak dlouho, nejsem schopná říct,“ šokovala Erbová. „Moooc mě to mrzí, ale nemoci nechodí po horách, ale po lidech. A já jsem takový vděčný hostitel,“ napsala bez bližších detailů. 

Blesku se podařilo zjistit, že ve špitále skončila z velmi vážného důvodu! „Bolela ji hlava. Myslela, že to má od zad, dokonce si je nechávala napravit. Pak se ale složila, jela pro ni sanitka a až tak se zjistilo, že trpí zánětem mozkových blan," prozradili Blesku modelčini přátelé. „Vypadá to nejmíň na dvouměsíční hospitalizaci," dodávají. 

Modelku a manikérku okamžitě zaplavila vlna znepokojených zpráv ustaraných fanoušků a známých, proto se rozhodla sama poodhalit, co se vlastně stalo. „Volím tuto cestu zároveň i jako omluvu mé nepřítomnosti a všem svým klientkám děkuji za trpělivost. Některé věci naplánovat bohužel nejdou. Jsem v péči vynikajících brněnských lékařů," napsala Erbová pro Expres.cz

„Děti jsou v pořádku, s lidmi, kteří jsou naší rodině blízcí. Potřebuji jen čas a klid, aby se moje tělo dalo do pořádku a mohla jsem zajistit stěhování a naskočit zpět do procesu. Jak pracovního, tak školního s dětmi. Děkuji všem za podporu, jen opravdu musím při své diagnóze mít úplný klid, takže se i omlouvám, že nereaguji,“ svěřila se Erbová.

VIDEO: Kolaps Erbové a vážná nemoc! A Ivan Hlas rok po rakovině

Video
Video se připravuje ...

Kolaps Erbové a vážná nemoc! A Ivan Hlas rok po rakovině Blesk TV

Přesnou diagnózu by se měla Erbová dozvědět do týdne a od toho se bude odvíjet doba strávená v nemocnici. Zajímavé je, že navštívit ji v brněnské nemocnici už údajně byla její dcera Viktoria (12), syn Markus (7), kterého má s Tomášem Řepkou (45), k ní ale nesmí.

„Markus ji nesmí v nemocnici navštívit, Viktorka u maminky byla, protože jí již bylo dvanáct let. Vlaďka ale aktuálně potřebuje klid. Na příkaz lékařů musí absolutně vypnout mozek,“ řekl Expres.cz dobře informovaný zdroj. 

Zánět mozkových blan

Zánět ochranných mozkomíšních plen pokrývajících mozek a míchu. Vzniká od virů či jiných mikroorganizmů, zvláště bakteriální meningitida může ohrozit člověka i na životě! Nejčastější symptomy: bolesti hlavy, ztuhlost šíje, horečka, zmatenost, zvracení, poruchy vědomí, u bakteriálního typu vyrážka.

Léčba: antibiotika, někdy i antivirotika. Možné důsledky: ztráta sluchu, epilepsie, poruchy kognitivních funkcí (paměť, koncentrace, pozornost, řeč, orientace v prostoru).

VIDEO: Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem! 

Video
Video se připravuje ...

Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
74 fotografií