Vlaďka Erbová se na instagramu pochlubila černobílou fotografií, na které se povaluje v posteli se svým přítelem, hokejovým obráncem Michalem Gulašim. „Dopolední pohoda. Film, víkend, volno," napsala modelka ke snímku. Zároveň se také pochlubila, že je cvakl její syn Markus (7), kterého má z manželství s bouřlivákem Tomášem Řepkou (45). 

V komentářích krátkovlasé modelce přeje většina lidí pohodu, klid a štěstí ve vztahu. Najdou se ale i tací, kteří takové pochopení nemají a nebojí se o své pocity s Erbovou podělit. „Přeju Vám štěstí. Ale nedělejte ze sebe husu a nelámejte to přes koleno. Nejhorší je si něco nalhávat," zní v jednom z mnoha komentářů. 

Vzhledem k tomu, že se u něj okamžitě spustila spletitá diskuze, všimla si ho i Erbová. S odpovědí ale dlouho neváhala. „Aha, že jsem si Vás u nás doma nevšimla. Husu ze sebe dělat nebudu. Holky nemějte starost, jsem velká a chytrá holka," uzavřela debatu Erbová. 

Sportovec se k nevěře kajícně přiznal, zároveň ale zavrhl jakékoliv spekulace o rozchodu. To ostatně pak potvrdila i sama Erbová. „Nejsme nikdo povinen pouštět do svých životů kohokoliv více, než sami uznáme za vhodné. Každý vztah občas prochází složitějšími okamžiky. My tuhle konkrétní situaci dávno uzavřeli, a nikdy jsme nebyli víc partneři a rodina než teď,“ prohlásila bývalá playmate z roku 2003. 

VIDEO: Nekonečný řešil před smrtí ztrátu bydlení! A partner Erbové měl být nevěrný

Video
Video se připravuje ...

Nekonečný řešil před smrtí ztrátu bydlení! A partner Erbové měl být nevěrný Blesk TV

Fotogalerie
64 fotografií