Nejstarší potomek vévody a vévodkyně z Cambridge, princ George, oslavil minulý týden šesté narozeniny. Sice možná neměl úplně tradiční oslavu, stěžovat si ale jistě nemusel. Spolu s rodiči, sourozenci Charlotte (4) a Louisem (1) vyrazili totiž už před dvěma týdny na luxusní dovolenou do Karibiku. Společnost jim dělali dokonce i jeho prarodiče z maminčiny strany, Mike (70) a Carole (64) Middletonovi. 

Rodinnou dovolenou strávili na soukromém ostrově Mustique, který je jako perfektní zejména pro celebrity a osoby, které si chtějí střežit své soukromí. Každý návštěvník musí být totiž registrován ještě před příjezdem, a tak je vždy přesně jasné, kdo přesně se na ostrově nachází. Pro paparazzi je tak velmi obtížné se tam dostat, a proto sem už zamířili například zpěvák Mick Jagger (76) či modelka Cara Delevingne (26).

Ostatně i Kate s Williamem už na ostrově pobývali, obvykle se tu věnovali tenisu, šnorchlování i potápění. Minulý rok si zapařili v exkluzivním podniku Basil Bar. Ani tentokrát se neošidili a ubytovali se v nové vile Antilles, jež se může pochlubit řadou vymožeností – 18metrovým bazénem či pěti ložnicemi s úchvatnými výhledy na moře i sousední ostrovy Bequia a Saint Vincent. K dispozici je hostům dokonce i komorník.

Není divu, že za týdenní pobyt zaplatíte 27 tisíc liber, tedy v přepočtu 755 622 korun. Královská rodinka si navíc přepychové sídlo pronajala hned na dva týdny (a ostrov opustila teď v úterý), a tak utratila dohromady 56 tisíc liber (zhruba 1 567 216 korun). Odměnou jim ale byly soukromé zahrady, luxusní vybavení včetně dekorativních předmětů, venkovní jídelna a též originální menu s delikátními pokrmy včetně krevet či grilovaného lososa. 

Ani samotný oslavenec George ale nepřišel zkrátka. „Děcka si  už minule absolutně zamilovala palandy a dětská zařízení,“ prozradil pro britský The Sun známý královského páru s tím, že vilu Antilles postavil Williamův blízký kamarád Andrew Dunn a ten už se postaral, aby byli všichni spokojeni. „Antilles je nejnovější vila na ostrově a je perfektně připravená pro rodinu,“ dodal zdroj Sunu o budově, která se nachází v oblasti Endeavour Hills.  

VIDEO: Princ George šel poprvé do školy! Bez maminky, jen s tátou Williamem a učitelkou

Video
Video se připravuje ...

Princ George šel poprvé do školy! Bez maminky, jen s tátou Williamem a učitelkou Instagram

Fotogalerie
48 fotografií