Langmajera s Gondíkovou na karlovarský festival přivedly pracovní povinnosti. Jiří společně s Petrem Kolečkem představili novou komedii Přes prsty, kde herec hraje trenéra ženského beach volejbalu. 

"Jsem rád, že jsem se stal členem týmu Petra Kolečka, protože je to scenárista, který mi píše role na tělo, a mě baví jeho styl, humor a vůbec celkový přístup," netají se herec, který s Petrem natočil seriál Lajna.

Po tiskovce se Langmajer přesunul na talk show Libora Boučka, kde už na něho čekala jeho partnerka Adéla Gondíková. Ta se před dvěma dny nechala vyfotit ve svatebním salonu, kde si vybírala šaty! "Byla jsem u své kamarádky," okomentovala fotku ze salonu herečka. "Zda se dnes vdám, nebo ne, je otázka. Ale všechny prstýnky, co mám na ruce, jsou staršího data, nic aktuálního," tvrdí Adéla. 

Video
Video se připravuje ...

Adéla Gondíková: Svatba? Je to komplikované... Možná ano! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

To Langoš byl k chystané veselce daleko odměřenější. "Myslím, že jste to všichni špatně pochopili, ale on to byl vlastně záměr. Koncert J.A.R. s názvem Kouba se žení nemá vůbec nic společného s mojí svatbou a je otázkou, zda tam vůbec dorazím. Je to vlastně takové předčasné PR tomu, co za rok za dva nastane. V podstatě s Michalem Suchánkem připravujeme pokračování filmu Copak je to za vojáka a já budu opět v roli Kouby," řekl Blesku Jirka. "A jestli se někdy ožením? Prožívám s Adélou velmi šťastné období a třeba k tomu někdy dojde," dodal.

Každopádně se na akci Kouba se žení chystá jak Petr Kolečko, tak Martin Dejdar a spousta dalších herců. 

VIDEO: Langmajer promluvil o svatbě s Adélou: Je to fejk, nebo do toho skutečně praští?

Video
Video se připravuje ...

Langmajer promluvil o svatbě s Adélou: Je to fejk, nebo do toho skutečně praští? Markéta Reinischová

Fotogalerie
22 fotografií