Snad každý večer se nyní v lázeňském městě odehrává nějaký ten večírek plný sexy modelek i hereček v nádherných róbách. Oproti tomu se představitelka Saši ze sitcomu Comeback rozhodla ukázat, jak si léto užívá ona.

„Tak už nám zase mávají krásky z Elle lounge, tak pro loňský velký úspěch mávání do Varů od opejkanejch buřtů letos zasílám volume 2," vtipkovala na instagramu a připomněla tak svůj loňský rýpanec do Varů. Ani tentokrát nezklamala...

Sdílela totiž fotku nejen s partnerem Markem Zelinkou a jejich dcerkou Alfrédou, ale též s dalšími členy rodiny. „Zdravíme červenej koberec z našeho Zahrádkář lounge, já a moje mikina ze socíku, Marek a jeho paradise na trenkách, Eva, která je pro mě bohyně pózování s bedýnkou, Pepa, kterej ukazuje, že i Pražská kavárna nosí crocsy, Alfí, princezna s třpytivejma ponožkama jakood kolotočů a kocour Felix, plnej svý kočičí sebehodnoty."

„Jo a taky konev. Chtěli jsme bejt taky cool, ale někdo musí zalejt zahradu!!! Ťukněte si za nás šáněm, děkujeme!" dodala na sociální síti Doležalová u snímku z chalupy. „To by byl skvělé obal nějaký východoněmecký desky z osmdesátek," okomentoval její příspěvek, kolega Saša Rašilov (46). 

Jen těžko říct, jestli touto fotkou a popiskem chtěla herečka a spisovatelka naznačit, že už bylo fotek a zvěstí z Varů vlastně dost a nikoho to nezajímá... Možná že jí také připadalo, že s nejbližšími a v pohodovém prostředí je jí vlastně lépe, než na filmovém festivalu plného pozlátka.

VIDEO: Marie Doležalová po výhře ve StarDance: Proč sekla se svým úspěšným blogem?

Video
Video se připravuje ...

Vítězka StarDance Marie Doležalová: Proč sekla se svým úspěšným blogem? Markéta Reinischova, Lukáš Červený

Fotogalerie
54 fotografií