Vítězka předminulé řady StarDance si na sociální síti nyní připomněla, co prožívala přesně před rokem. Zatímco teď překypuje štěstím coby novopečená maminka, tehdy pociťovala hlavně strach a smutek, i když se možná snažila působit vesele.

„Před rokem touhle dobou jsme slavili rozlučku mého bráchy. Nebyla to rozlučka se svobodou, byla to párty před jeho odjezdem na půlroční misi do Afghánistánu. Můj malej-velkej-o čtyři roky mladší brácha je totiž vojenskej záchranář," přiznala Doležalová u fotky svého bratra zachyceného s rozlučkovým dortem, na němž je mistr Yoda ze Star Wars.

I když by se sama do ničeho podobného nepouštěla, sourozence samozřejmě podpořila, i když o něj měla velké obavy. „Tohle byla jeho výzva, co si už pár let chtěl splnit, odjet na misi. Nepodporuju války a je děsný do nějaký z nich vyprovázet bráchu, ale tuhle jeho osobní výzvu jsem respektovala. Můj brácha je hrdej, že patří k armádě, a já jsem hrdá na něj, že je záchranář."

Teď už může být ale Marie klidná, její brácha už je totiž opět doma. „Když se nám v dubnu vrátil celej, slavili jsme všichni a já, těhule, i bulela. Jsem šťastná, že je zpátky, zvlášť když se odtamtud teď někteří nevrátili," vysvětlovala dojatě představitelka Saši v Comebacku, která má jistě stále ještě v paměti smrt tří českých vojáků, kteří přišli o život 5. srpna během sebevražedného atentátníka právě v Afghánistánu.

Teď si herečka moc přeje, že už další takový strach o člena své rodiny nebude muset prožívat. „Jsem šťastná, že si brácha pořídil psa a pozemek a že teď už se USADÍ," dodala totiž na Instagramu s nadějí.

VIDEO: Vítězka StarDance Marie Doležalová: Proč sekla se svým úspěšným blogem?

Video
Video se připravuje ...

Vítězka StarDance Marie Doležalová: Proč sekla se svým úspěšným blogem? Markéta Reinischova, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
50 fotografií