Marie Doležalová patří k těm ženám, které mají pohodové těhotenství. "Přes všechny starosti je to od začátku strašně krásný stav. Je to, jako byste jel osm měsíců na nějaké droze, pociťuju neustále štěstí," řekla v Dnes magazínu herečka.

Ta navíc přiznala, že za poslední měsíce na sobě vypozorovala, že jí klesá IQ. Což se prý těhotným ženám stává. A další věc, se kterou vnitřně bojuje, jsou těhotenská kila, která jí výrazně změnila postavu.

"V hereckém povolání na vzhledu záleží, člověk je neustále vidět. A dotýká se mě to i v tom smyslu, že podle současného trendu je ideálem žena, která týden po porodu vypadá, jako kdyby nikdy nerodila," svěřila se Doležalová.

Herečka se přiklání k alternativnímu způsobu života, ale už teď ví, že rodit chce určitě v porodnici. S přítelem Markem Zelinkou, s nímž se seznámila ve StarDance, se shodli na tom, že tatínek u porodu bude. "Ale zároveň jsme se dohodli, že kdyby v tu chvíli jeden z nás pocítil, že je mu to z nějakého důvodu nepříjemné, okamžitě si vyjdeme vstříc," vysvětlila.

Od lékařů si nenechali říct, zda se jim narodí chlapec, nebo děvče, a podle toho také zařizují výbavičku pro miminko. "Naše dítě bude něco jako severský interiér. V ryze dětských motivech si moc nelibujeme, takže ať to bude holka, nebo kluk, ze začátku bude v obklopení minimalismu a unisexové barvě do šeda," přiznala Marie. Ta se s partnerem jednoznačně dohodla, že se jejich miminko bude jmenovat po tatínkovi, tedy Zelinka či Zelinková. A to i přes to, že svatba je zatím v nedohlednu.

VIDEO: Vítězka StarDance Marie Doležalová: Proč sekla se svým úspěšným blogem?

Video
Video se připravuje ...

Vítězka StarDance Marie Doležalová: Proč sekla se svým úspěšným blogem? Markéta Reinischova, Lukáš Červený

Fotogalerie
46 fotografií