Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Baby boom mezi slavnými Češkami: 10 hvězd, které oznámily těhotenství

/
  • Těhotné celebrity
    9. dubna 2018 ● 21:14

    Jako by se pytel s těhotnými roztrhl. Tak by se dal nazvat baby boom, který mezi českými celebritami panuje. Nejdříve oznámila těhotenství Tereza Vítů, poté se se šťastnou novinkou přidala Marie Doležalová, Aneta Krejčíková i Kristýna Leichtová. Která další celebrita očekává příchod potomka?

  • 1.

    Tereza Vítů (25)

     Herečka Tereza Vítů, kterou znáte jako Alenu ze seriálu Ulice, byla první, která radostnou novinu oznámila na sociální síti a to nevšedním způsobem.  „Ahoj, dlouho jsem nic nesdílela, ale mám takovou novinku...,“ napsala k fotce. Herečka je ve čtvrtém měsíci těhotenství. Tatínkem je její přítel, klávesista Jan Aleš.

     

    Tereza Vítů je těhotná
    Autor: instagram

  • 2.

    Marie Doležalová (31)

    Taky herečka Marie Doležalová ze seriálu Comeback potvrdila těhotenství. Na sociální síti doslova napsala, že „spolkla malé zelí.“ Tatínkem je tanečník Marek Zelinka. První potomek by se měl narodit v červenci.

     

    Marie Doležalová je těhotná
    Autor: instagram

  • 3.

    Aneta Krejčíková (26)

    Také další herečka ze seriálu Ulice a hvězda show Tvoje tvář má známý hlas, Aneta Krejčíková, se raduje. Potomka, kterého zplodila se svým dlouholetým přítelem Ondřejem, očekává na podzim letošního roku.

    Aneta Krejčíková v těhotenství
    Autor: Lucie Robinson, TV Nova, Instagram, archiv

     

     

  • 4.

    Kristýna Leichtová (32)

    Svou hereckou kolegyni Marii Doležalovou dohnala i Kristýna Leichtová. I ona je po prvním trimestru těhotenství. Herečka čeká potomka s režisérem Vojtěchem Štěpánkem a je už ve čtvrtém měsíci.

     

     

    Kristýna Leichtová je těhotná
    Autor: profimedia

  • 5.

    Michaela Tomešová (26)

    Druhého potomka oznámila Míša Tomešová, která se svým manželem Romanem vychovává prvorozeného Kristiána. O pohlaví se herecký pár zatím nezmínil. Tak uvidíme, zda malý chlapec bude mít brášku, nebo sestřičku. S radostnou zprávou přišla až v pátém měsíci.

    Michaela Tomešová čeká druhé dítě
    Autor: instagram

     

  • 6.

    Adriana Sklenaříková (46)

    S velkou a velmi nečekanou novinkou přišla také modelka Adriana Sklenaříková. Půvabná blondýnka by se tak konečně měla dočkat svého prvního potomka. První dítě v roce 2016 potratila, tak snad se konečně na modelku usměje štěstí, miminko by na svět mělo přijít v létě.

     

     

    Adriana Karembeu Sklenaříková
    Autor: Reprofoto internet

  • 7.

    Dominika Mesarošová (32)

    Mezi těhotnými nechybí ani modelka Dominika Mesarošová, která se také na sociální síti pochlubila skvělou zprávou. "Prožívám to nejkrásnější období svého života a těšíme se z překrásného zázraku, které bylo počato z OBROVSKÉ oboustranné lásky... Milujeme tě! máma&táta." Modelka je ve čtvrtém měsíci těhotenství.

     

     

    Dominika Mesarošová potvrdila těhotenství.
    Autor: Instagram

  • 8.

    Zuzana Stráská

    Krátce po zasnoubení s přítelem Matyášem oznámila modelka příchod prvního potomka. „Cítím se fajn! Jsem skoro v pátém měsíci. V prvních měsících jsem byla unavená, teď už normálně funguji, sportuji a těším se na další kapitolu života,“ prozradila webu Super.cz.

     

    Modelka Zuzana Stráská s partnerem Matyášem s ultrazvukem miminka
    Autor: Instagram

  • 9.

    Jitka Čvančarová (39)

    Stejně jako Míša Tomešová i herečka Jitka Čvančarová se těší na druhého potomka, po kterém dlouho toužila. Její šestiletá dcera Elenka se ještě tento rok dočká sourozence. Herečka čeká dítě s tanečníkem Petrem Čadkem.

     

    VIDEO: Jitka Čvančarová promluvila o druhém těhotenství

    Video
    Video se připravuje ...

    Podruhé těhotná Čvančarová na Českých Lvech: Čeho se vzdala kvůli „malému čudlovi“ Lukáš Červený

     

  • 10.

    Nicole Vaidišová (28)

    Rozvedli se, po čtyřech letech se dali znovu dohromady a teď očekávají přírůstek do rodiny. "Jsem šťastný, že se s vámi mohu s Nicole podělit o radostnou zprávu. V létě se dočkáme přírůstku do rodiny! Zároveň mohu odhalit první pořízený dupačky do šatníku našeho miminka,“ okomentoval fotografii nastávající tatínek Radek Štěpánek (39).

    Všem nastávajícím maminkám přejeme hodně štěstí.

    Nicole Vaidišová se pochlubila výbavou pro dítě
    Autor: instagram.com

     

    Fotogalerie
    35 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 6

donlabuznik: No musím říct, že nastávajícím maminkám to moc sluším, vzhledem k tomu bych se nedivil, kdyby některá z nich nakupovala těhotenské oblečení na https://www.happymum.cz/ Protože nevím o žádném jiném eshopu, které by pro maminky mělo tak širokou nabídku těhotenského oblečení.

(08. 05. 2018 22:46)

majojo: Čech je každý, kdo se hodí bulváru do krámu. Jsou to negramotní škrabalové.

(10. 04. 2018 07:48)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy