V kuloárech je Kristýna s Vojtěchem spojována už od roku 2016, kdy byl Štěpánek ještě uměleckým šéfem pražského Divadla Komedie, kde Leichtová hrála. Od loňského podzimu však Vojtěch změnil místo - stal se šéfem činohry Národního divadla moravskoslezského v Ostravě. A právě tam se také nedávno přestěhoval. Stovky kilometrů od Prahy, kde se s Kristýnou seznámili a kde mladá herečka doposud dělala velkou kariéru - zahrála si v řadě filmů i televizních seriálů, například v nováckém Comebacku či Ohnivým kuřeti na Primě.  

Pokud ale Kristýna chce, aby děťátko od začátku vyrůstalo se svým tátou, čeká ji také přesun do Ostravy. Sám Štěpánek to naznačil v nedávném rozhovoru pro lokální web. "Stěhuji se do Ostravy, s přítelkyní tady rekonstruujeme byt," přiznal Vojtěch v rozhovoru. Kristýna to tedy před kamery televizních ateliérů, které sídlí převážně v Praze, bude mít zatraceně daleko, minimálně několik hodin vlakem či autem.

Protože však nedávno dala najevo, že je pro ni nyní prioritou rodina, nebude se do žádného nového televizního projektu hrnout a vychutná si mateřskou dovolenou. Kdy ji opět spatříme před kamerou, se musíme nechat překvapit...

VIDEO: Kristýna Leichtová: V depresích si pouštím akční komedie!

Video
Video se připravuje ...

Kristýna Leichtová: V depresích si pouštím akční komedie! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
26 fotografií