Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Princ (†39) zemřel za podivných okolností v Londýně. Truchlí i módní průmysl

Autor: tva - 
2. července 2019
18:01

Syn vládce arabského emirátu Šárdžá, princ Sheikh Khalid bin Sultan Al Qasimi, zemřel ve věku 39 let v Londýně, informuje zpravodajský server Daily Mail. Devětatřicetiletý módní návrhář a majitel vlastní módní značky Qasimi byl synem vládnoucího emíra Sultana bin Muhammada Al-Qasimiho. Pro sultána je to už druhá rodinná katastrofa, před lety zemřel i jeho druhý syn.

Arabský stát vyhlásil třídenní státní smutek a směrem k emírovi se hrnou kondolence z celého světa. Kromě předních představitelů arabských států pozůstalým vyjadřují upřímnou soustrast i velké mezinárodní korporace, například ropný gigant ENOC.

Jde už o druhou smrt jednoho z jeho dětí. Vládcův nejstarší syn Sheik Mohammed bin Sultan Al Qasimi zemřel v roce 1999 ve věku 24 let. Měl se předávkovat heroinem.

Kondolence ale nepřicházejí jen ze světa byznysu a politiky, ale také z oblasti módy, kde Khalid Al Qasimi působil. Vzpomínku zesnulému módnímu návrháři například věnoval ve svém instagramovém příspěvku peruánský fotograf Mariano Vivanco.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený MARIANO VIVANCO 📷 (@marianovivanco),Čec 2, 2019 v 5:45 PDT


Sheikh Khalid bin Sultan Al Qasimi založil svou módní značku v roce 2008. Předtím vystudoval architekturu na University College London. Té se vedle řízení své módní značky také věnoval.

Taurus70 ( 3. července 2019 07:05 )

To je mooc dobre jen vic a houst😂😂

boier ( 2. července 2019 22:19 )

Gay , drogy

Zobrazit celou diskusi