Režisér oblíbené pohádky Anděl Páně (i jejího pokračování) si nyní prožil zážitek jako vystřižený z filmu Slavnosti sněženek. V něm policista zakazuje štamgastům hospody jízdu na kole pod vlivem. Jenže Strach žádného takového poradce neměl, a tak se nevyhl úrazu. 

„Ve svejch letech bych mohl mít rozum, že jo, a nelézt na e-koloběžku cestou domů z hospody,“ smál se na sociální síti potlučený Jiří a pochlubil se fotkou, na níž už je jeho zranění důkladně ošetřeno. Podle všeho se někde tzv. »vymlel« a zlomil si prst na levé ruce. Pravděpodobně malíček či prsteníček, jelikož oba má nyní zafačované a zafixované. 

Naštěstí se v nemocnici dočkal odborného zásahu, jak sám přiznává. „Ještě že měl zrovna službu můj brácha MUDr. Petr Strach. Napřed se půl hodiny smál, teprve pak šil a rentgenoval,“ pobavil na závěr na facebooku své fanoušky filmový představitel Lotranda z pohádky Lotrando a Zubejda.

Drobná nepříjemnost mu ovšem nezabránila v účasti na karlovarském filmovém festivalu. Fotografové ho nyní zachytili při procházce v lázeňském městečku a ze snímků je patrné, že kromě ruky už mu nic vážnějšího není. Jen má po těle pár dalších oděrek a na bradě má nalepenou dokonce barevnou náplast.

Přece jen ale dopadl hůř než dcera Dády Patrasové (63) a Felixe Slováčka (76) Anna Slováčková, která minulý týden na sociální síti také odtajnila, že měla nehodu. „Jela jsem s kamarádkou na kolobrndě a dostaly jsme smyk na tramvajové koleji. Odnesla to kolena, kámoška má odřený loket a dokonce antibiotika.“

VIDEO: Obavy Jiřího Stracha po dotočení Labyrintu III: Bojí se o vznik Anděla Páně 3!

Video
Video se připravuje ...

Obavy Jiřího Stracha po dotočení Labyrintu III: Bojí se o vznik Anděla Páně 3! Tereza Kühnelová

Fotogalerie
31 fotografií