Ne všechny manželky a družky byly excelentní, ale obecně měly větší tah na branku. Zejména Markéta, partnerka útočníka Piladelphie Flyers Voráčka, která měla měsíc po porodu při výběru róby šťastnou ruku. A také choť útočníka národního týmu Kováře, jež připomněla, že méně většinou znamená ve prospěch kultivovanosti více.

Jakub Voráček s družkou Markétou
Autor: Martin Sekanina

Jakub Voráček s družkou Markétou

Pudrový odstín šatů, jejich střih, jenž decentně dává vyniknout ňadrům a rafinovaně kamufluje možné handicapy těla šestinedělky, je podařený. Vlasy mohly být vzhledem k charakteru róby do uvolněného uzlu spoutané. Doplňky neuchvacují, ale v podstatě ladí. Rozepnutá košile Voráčka v rámci tolerance budiž, ale vzhledem k tomu, že jde o gala událost, měla být klasická. Nikoli s rádoby parádním vnitřním vypodložením límečku.

Známka: 3

Miloš Říha s partnerkou Soňou Obšutovou
Autor: Martin Sekanina

Miloš Říha s partnerkou Soňou Obšutovou

Rudou vázankou doprovozený oblek trenéra národní reprezentace je tzv. do počtu. Kalhoty příliš nesedí a hnědé polobotky jsou stylistickým úletem. Paní Soňa působí jako zralá, kosmetickými zákroky vylepšovaná Barbie, jež by měla zvážit délku blond hřívy a též drápy připomínajících nehtů na rukou.

Známka: 3

Tomáš Hertl se snoubenkou Anetou
Autor: Martin Sekanina

Tomáš Hertl se snoubenkou Anetou

Útočník národní reprezentace a též San Jose Sharks má kvádro z kvalitní odlehčené vlny, ale materiál hází větší lesk, než by měl. Kravata je s oblekem i modelem Anety nenásilně barevně sladěná. Totéž nelze říci o střevících, jež se příčí večernímu dress code i barevnosti celku. Kypré vnady vystavující róbě snoubenky, která opulentností poněkud čněla, nelze nic vytknout.

Známka: 2-

Filip Hronek s přítelkyní Dominikou
Autor: Martin Sekanina

Filip Hronek s přítelkyní Dominikou

Její rudá, křivky figury vykreslující toaleta včetně doplňků splňuje dobrý standard slavnostního, gala večerem určeného oděvu. Totéž bohužel nelze říci o outfitu v české reprezentaci figurujícího, za Detroit Red Wings hrajícího obránce Hronka. Vzor kostičky je pro událost zcela out, barva řemenu i bot neladí a při pohledu na střevíce nabývám podezření, že je hráči nároďáku fasují.

Známka: 4

Jan Kovář s chotí Jiřinou
Autor: Martin Sekanina

Jan Kovář s chotí Jiřinou

Plzeňský útočník vsadil na klasiku v black & white. Historií puncovaný černý oblek se skvostně bílou košilí, jenž muži na českém venkově i na Sicílii nosili do kostela, svatby, křtiny, pohřby. V plejádě jiných až tak nenudí. Spíš uklidňuje. Polobotky by zasloužily na gala událost vyměnit. Říza manželky oslovuje minimalistickou elegancí.

Známka: 1-

Fotogalerie
44 fotografií