Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Ina T. si posvítila na jarní modely: Atak barev! Pozor na doplňky

/
  • Ina T. ohodnotila jarní modely slavných krásek.
    8. dubna 2024 ● 05:00

    Tendenční halení se do tmavých barev, jež provázelo zimní sezonu, konečně střídá atak výrazných odstínů, které jedince vyčleňují z davu šedi mainstreamu. Byť valná většina módychtivých Češek nevsadí na spojení sytých odstínů ve stylu color blocking, zlatou střední cestou budiž kombinace zářivé barvy s neutrálním základem, jež její vyznění tiší. Jak si s atakem jarních odstínů poradily známé tváře showbyznysu?

     

  • 1.

    Kateřina Pechová (37) Mimo trendy 3

    Výrazného rudého odstínu se nezalekla sympatická herečka dorazivší na premiéru pokračování filmu Gump. Na linii ramen vycpávkami poukazující sako s pelerínou a štíhlý pas s vyzdvihujícím opaskem navazují úzké, pod kotníkem končící nohavice s puky. Barevně lichotící jízda tratí na nikterak trendy střihu saka i kalhot, jež neakceptují nejnovější tendence. A omylem jsou i růžové sportovní hodinky, jež neadekvátně zdobí zápěstí.

  • 2.

    Alena Doláková (35) Přešlap s punčocháči 2

    Úpletové, vroubkem protnuté šaty s délkou pod kolena se staly základem pro expresivní vyznění dvouřadého bouclé kabátu ve skvělém hráškově zeleném odstínu, jenž na černém pokladu o to víc vyzní. Model se jinak barevně drží při zemi, provokuje jen bílými mokasínami, jejichž spojení s příliš tlustými punčocháči budiž zásadní chybou. Kabelka se spuštěnými řetězy je zajímavá, s celkem však nesouzní.

  • 3.

    Kristýna Leichtová (38) Úlet doplňků 4

    Party televizní stanice Nova oslavující 30leté výročí vysílání nevynechala herečka, která si získala popularitu především díky seriálu Comeback. Pro večer zvolené, ve žlutém odstínu nesoucí se dlouhé šaty ve střihu horní části zbytečně rozšiřují ramena a pásek pod prsy vyvážení postavy též nijak nenapomáhá. Leichtová pak pohořela i v doplňcích, neb na dlouhém popruhu přes rameno přehozené torny a nevkusných kožených náramků je na čase se neprodleně zbavit.

  • 4.

    Leona Machálková (56) Výhrady ke stylingu 2-

    Skvělá zpěvačka, jež část své kariéry věnovala diváky oblíbeným muzikálům na divadelních prknech, také kombinovala výrazný odstín s barevně neutrální černou sukní. Tu doprovází k vinylu náležící odlesk, jenž přihrává body ke hře textur, do níž přispívají i vzorované punčocháče.

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy