Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Co prozradí boty o vaší osobnosti? Otestujte se!

  • 15. května 2023 | 06:00

    Styl oblékání ledasco prozradí o naší osobnosti a stejné je to i s botami. Mnohé o nás řeknou nejen stav naší obuvi, ale i typy bot, které si vybíráme. 

    Každá z nás má určitě doma žabky, které nosí třeba na pláž, my ale máme na mysli spíš pár bot, který preferujete. Cítíte se nejlépe třeba v kotníkových botách? Tak to je přesně ten pár, který prozradí, jaká jste uvnitř. Otestujte se podle svých oblíbených bot, bez kterých by váš botník nebyl kompletní.

  • Tenisky

    Máte ráda pohodlí a nerada věci komplikujete. Na své okolí působíte pohodově a většinou vycházíte se všemi. Jste otevřená osoba, která ráda zkoumá nové možnosti a má ráda nové nápady. Boty měníte nerada, ale jinak vám je stereotyp cizí.

  • Vysoké podpatky

    Nosíte-li jehlové podpatky, jste považována za opravdovou dámu a vyznavačku skvělého stylu. Hodně dáte na estetiku a ráda se obklopujete krásnými věcmi. Někdy můžete působit až moc rázně a ostře a někteří lidé se vám raději klidí z cesty. Většinou si jdete tvrdě za svým, jste pracovitá a také ochotná. Ty z vás, které milují vysokou platformu, se většinou hodí do vůdčích pozic. 

  • Baleríny

    Nedáte dopustit na baleríny? Pak jste pracovitá a nevyhledáváte přílišnou pozornost. Jste pečlivá, soustředěná, skromná a velkorysá. Nejraději jste někde v zákulisí nebo v soukromí své kanceláře.

  • Kotníkové

    Kotníkové boty (ať už jsou na podpatku nebo bez) nosí ženy, které jsou vždy připraveny a uvažují racionálně. Nedělá vám tedy problém rozhodovat se či řešit problémy a nebojíte se prosadit svůj názor. 

  • Mules

    Pravděpodobně budete velmi výřečná, jste jedna z těch, které se jako první postaví při přípitku nebo rády vyprávějí zábavné příběhy. Milujete, když jste středem pozornosti, a sebevědomí vám nechybí. 

  • Pánské boty a mokasíny

    Pokud preferujete pánský styl bot (oxfordky), jste člověk, který upřednostňuje minimalismus a má rád všechno jednoduché. Jste otevřená a nebojíte se být upřímná. Pokud jsou vaším favoritem v botníku mokasíny, chcete mít vše perfektní a jste velmi zodpovědná. Vaše úkoly jsou vždy splněny na sto procent. Všichni se na vás mohou spolehnout.

  • Žabky

    Nenosíte je jen na pláž jako ostatní, i na doma máte jeden pár a léto bez nich si nedokážete představit. Pokud to je takto, tak jste člověk, který je rád se svými přáteli, není upjatý, rád se baví a je spontánní. Také jste velmi tolerantní. Nejšťastnější jste, když se můžete zabývat svými koníčky. Nerada děláte věci, které se od vás očekávají, a milujete překvapení.

  • Na klínku

    Tyhle boty miluje i princezna Kate. Stejně jako ona jste půvabná a víte, jak se o sebe starat. Vyzařují z vás šarm a sebejistota. Lidé jsou rádi ve vaší blízkosti, jste totiž vřelá a sympatická bytost.

  • Extravagantní boty

    Boty milujete k zbláznění, máte doma botník, který se vám pomalu nevejde do bytu, a navíc všechny vaše kousky jsou naprosto nepřehlédnutelné. V nošení extravagantních bot jste prostě profík. Působíte na své okolí velmi sebevědomě. Je jasné, že si chcete užívat života a ráda se stáváte středem pozornosti.

    Video se připravuje ...
    Jak na to: Uvázání podpatků • VIDEO: Videohub/ Kristýna Juřicová

    Stylové boty za výhodné ceny pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Markéta Luštincová
Klíčová slova:  trendy, móda, styl, boty, test, test osobnosti, osobnost
Diskuse ke článku
.