V Prostřenu na sebe upozornil svými bláznivými nápady, kdy hostům naservíroval na talíři nenakrájenou a neoloupanou cibuli. Také v jednom kuse drsně vtipkoval. Ovšem teď mu do smíchu moc není.

Zatímco on musel jet na soutěž do Itálie, jeho partnerka Angela dala přednost společnosti dvou jiných mužů, z nichž je podle Bejra minimálně jeden z nich jejím milencem a další je zase hvězdou pornoprůmyslu. „Nejela se mnou a to byla poslední kapka, už měsíc jsem cítil, že je to pasé. Tím, že se mnou nejela, se to akorát potvrdilo,“ postěžoval si pro eXtra.cz podivín, co se klidně v Praze promenádoval nahý po boku rovněž nahé blondýnky.

Není divu, že teď uvažuje nad radikální změnou. „Přemýšlím, že bych se odstěhoval do Austrálie, lidé tam jsou přátelští, každý tam každého na ulici zdraví, je to úplně jiné než tady,“ prozradil s tím, že důvodem jeho nápadu je hlavně způsob, jak se k němu chovají Češi. „Lidi zajímají hádky a zloby, je to strašný, jak mají všichni prasečí radost z toho, když se někomu nedaří,“ vztekal se muž, který se kromě Prostřena snažil proslavit například i v MasterChefovi.

„Strávil jsem v Sydney měsíc a na podzim se chystám do Melbourne na závody, tak tam možná už zůstanu,“ přiznává »Psychopat« (jeho přezdívka na youtube) a už si maluje, jak se tam bude mít dobře, „Uživil bych se tam jako trenér, tamní lidi to tam žerou, fitness a zdravý životní styl, o obživu strach nemám,“ dodal pro eXtra.cz Aleš.

VIDEO: Čtvrteční Prostřeno: Psycho Aleš šokuje! Co naservíroval?  

Video
Video se připravuje ...

Čtvrteční Prostřeno: Psycho Aleš šokuje! Co naservíroval? FTV Prima

Fotogalerie
36 fotografií