Druhý večer si vezme na starost maminka na mateřské dovolené Barbora. Jenomže její výkon v kuchyni zcela přehluší excentrický youtuber Aleš a jeho nepodařený pokus o vtip. S umělou pistolí nafinguje před televizními obrazovkami sebevraždu! Nikdo se nezasměje. Naopak. 

„V tu chvíli, když jsem viděla tu zbraň, tak jsem vůbec nevěděla, co si mám myslet. Celý život se mi promítl před očima," řekla na kameru šokovaná soutěžící Kristýna. „Sorry, mně to nepřišlo vtipný. Mě nezajímá, jestli je to nějaká hračka! Já bych byla ráda, kdybys odešel," rozčílí se hostitelka Bára, se slzami v očích. Následně se bude se řešit zásadní otázka – má smysl s Alešem pokračovat? Bude jen na soutěžících, jak se rozhodnou.

Svým jednáním Aleš nerozčílil pouze soutěžící, ale také diváky! Televize Prima totiž umístila ukázku jeho nemístného žertu na sociální sítě. „Tak on dělá ostrahu a má hlídat lidi a pak udělá tohle? Byť je to hračka? Měl kliku, že ten týpek ho neodzbrojil a nenandal mu," rozčiloval se na facebooku divák Peter. „Že to vůbec ta Prima připustí, něco takového tam pustit. To je o infarkt," nechápe Alešovo chování fanynka pořadu Věra. 

Alešova účast v pořadu Prostřeno jistě nebude jen z touhy ukázat své kuchařské umění. V minulosti soutěžil i v pořadu Masterchef a na chvíli se mihl i v seriálu Rapl, kde si zahrál po boku Anety Krejčíkové (28).

"Psychopat", jak se Aleš sám přezdívá, se vyžívá v kontroverzi. Na svůj kanál dával videa plná agrese a sprostých slov, kvůli čemuž ho i několikrát vyšetřovala policie. Na jeho facebooku se to zase hemží nejrůznějšími výhrůžkami, a rovněž si liboval v převlékání se za Adolfa Hitlera. Pracoval u ochranky, Městské policie, jako bodyguard nebo fitness trenér.

„Zajímavá je i jeho 'záliba' ve škrcení nezletilých chlapců. Vyzýval tyto mladé chlapce, aby mu zasílali své fotky, jak se škrtí, oběšují a nebo jak toto dělají jinému chlapci," napsal do redakce Blesku divák, který si nepřál být jmenován. A skutečně podivnými příspěvky na jeho sociálních sítích se to jen hemží. 

Máslo na hlavě má i samotná televize Prima, za to, že Alešovi vůbec dovolili se pořadu účastnit. „Uvědomuje si Prima v honbě za senzací, že kdyby tam byl někdo se slabším srdcem či nějak psychicky labilnější, že by tento výstup toho magora mohl ohrozit jeho zdraví? Koukám, že Prostřeno se v honbě za sledovaností před ničím nezastaví," píše rozčílený divák na jejich facebookové stránky. A zdaleka není jediný...

Vyjádření Primy

PR manažerka pořadu, Prostřeno!, Klára Kotábová, vysvětluje: „Registrovat se do soutěže v pořadu Prostřeno! může každý. Pan Aleš Bejr stejně jako ostatní soutěžící řádně prošli castingem pořadu. A je pak jen na každém soutěžícím jakou zvolí taktiku, aby soutěž vyhrál. Na kolik byla úspěšná extravagantní taktika pana Bejra, nechť diváci posoudí sami.

VIDEO: Nejdrsnější Prostřeno: Aleš chtěl před ostatními spáchat sebevraždu!

Video
Video se připravuje ...

Nejdrsnější Prostřeno: Aleš chtěl před ostatními spáchat sebevraždu! FTV Prima

Fotogalerie
27 fotografií