Úkolem týdne bude kuskus. Příští týden nebude tak zcela oázou klidu a harmonie, zato se bude na co dívat. Zejména „sekuriťák“ a „fitnesák“ Aleš je velmi svérázný hostitel, který budí vášně i rozpaky, dokonce ho budou soupeři chtít vyhodit od stolu. Přitom se celou dobu snaží hlavně pobavit své fanoušky, pochlubit se svými svaly a vnést do Prostřena trochu bláznivého rozruchu.

A to se mu jistě podařilo. Na večeře přichází se svým psem a v převlecích. O vzrušení se (nechtěně) postará i Monika, která vaří jako první, jenže na poslední večeři ji v pátek zaskočí zdravotní komplikace a musí do nemocnice. Ke stolu zasedne ještě hipstersky vyhlížející gay Tomáš nebo vegetariánka Kristýna, to je ale tento východočeský týden ještě to nejmenší. 

Aleš, který bude vařit ve čtvrtek, se nejdříve proslavil jako youtuber, kde na svém kanálu sdílel natočená videa plná agrese a sprostých slov. Kvůli tomu ho i několikrát vyšetřovala policie. Poté se přihlásil do pořadu MasterChef Česko, kde se jeho chování nestačila porota divit. Při vaření si pořezal palec, šéfkuchaře Jana Punčocháře (39) donutil dřepovat, začal si s ním bez ostychu tykat a vyprosil si oslovení „pan trenér“! Bejr se pak ukázal i v druhé řadě seriálu Rapl, kde si zahrál manžela Anety Krejčíkové (28).

Videa na internetu mu už ale očividně nestačí, a tak se přihlásil do další televizní soutěže, tentokrát do Prostřeno! Jeho největším a celoživotním koníčkem je sport – fitness. A netají se tím, že je výbušný. Aleš hosty pozve na chatu, kde jsou ale bojové podmínky. Všichni jsou zvědaví, co předvede u plotny. Aleš slibuje proteinově bohaté menu. Bude takové menu ale i chutné? Nebude, hosté budou hladoví… Aleš bude víc doktor než kuchař. A podávat bude například celou neoloupanou cibuli... 

Kdo vyhraje tenhle bláznivý týden? Zvítězí dobré jídlo, nebo taktika? To uvidíte, když si nenecháte ujít další Prostřeno!, každý všední den od pondělí do pátku na Primě!

VIDEO: Takhle se Bejr převedl v MasterChef Česko: Vyhrožoval porotě! 

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko: Drzý a nezdravě sebevědomý bodyguard šokuje a vyhrožuje porotě. archiv TV Nova

Fotogalerie
20 fotografií