„Bezpečnost byla narušena,“ potvrdil britskému deníku The Sun zdroj z paláce s tím, že bylo okamžitě nařízeno prošetření celé situace a doslova v panice přijata taková opatření, aby se něco podobného v budoucnosti neopakovalo.

Na twitteru a instagramu se začaly v minulých dnech objevovat černobílé fotografie ze zákulisí svatby, které byly označeny jako „náhled“. Detaily úniku fotografií na sociální sítě přišly jen hodiny před očekávaným znovuobjevením Meghan na veřejnosti po porodu syna Archieho, který přišel na svět 6. května. Bude to při příležitosti tradiční obří armádní přehlídky při příležitosti oslav narozenin královny Alžběty.

Není známo, kdo za útokem na dvorního fotografa Lubomirského (43) stojí, nicméně palác údajně udělal vše pro to, aby se to v budoucnu neopakovalo. Podle zdrojů deníku nebyla do řešení problému zapojena policie.

Kdo je Alexi Lubomirski?

Pro pořízení fotografií královských novomanželů nebyl loni v květnu najat žádný „obyčejný smrtelník“, ale fotograf s modrou krví. Alexi Lubomirski se pyšní titulem prince, který se v jejich rodě předává z pokolení na pokolení již od 17. století. Lubomirski má polské kořeny, narodil se v Anglii, kde také na střídačku s Botswanou vyrůstal. Jeho matka je Peruánka. Po studiích se stal asistentem slavného fotografa Maria Testina, díky němuž se mu otevřely dveře do světa nejprestižnější fotografie. Fotí pro největší módní časopisy, pózovala mu Demi Moore, Beyonce či Gwyneth Paltrow. Je také autorem zásnubních fotografií Meghan a Harryho.

Fotogalerie
25 fotografií