Před svatbou Meghan a prince Harryho (34) plnil Thomas Markle (74) média detailními informacemi ze života nasávající vévodkyně ze Sussexu, a před časem prozradil, že se první veselka jeho dcery s hollywoodským producentem Trevorem Engelsonem (42) neobešla bez lehkých drog. Podle Meghanina táty je dokonce jeho dcera se svým tehdejším novomanželem dávala svatebním hostům jako dar!  

Meghanina nevlastní sestra Samantha (53) proti ní zase na sociálních sítích rozjela nenávistnou kampaň, v níž Meghan obviňuje z pokrytectví a manipulátorství a označuje královskou rodinu za sektu.

Meghanin nevlastní bratr Thomas nebude podle všeho také žádné neviňátko. Skončil totiž s „klepety“ na rukou! Potvrdil to i mluvčí státní policie státu Oregon: „Ano, zatkli jsme Thomase Wayna Markla.“ Důvodem jeho zadržení byla jízda po dálnici vysokou rychlostí, mnohem rychlejší, než povoloval zákon. Při kontrole podezřele vypadajícího řidiče se ukázalo, že řídil pod vlivem alkoholu. Naměřili mu 1,1 promile. Na Dagmar Patrasovou (62) a jejích 2,5 promile sice nemá, ale i tak jeho cesta pokračovala rovnou do detoxikačního centra (volně přeloženo na záchytku) v okrese Josephine.

Zpráva o jeho zadržení navíc vyplula na veřejnost jen krátce poté, co prý Thomas poslal Meghan své svatební oznámení. Jeho sňatek s přítelkyní Darlene Blount by se měl uskutečnit v březnu. „Myslím, že by naše svatba mohla dát rodinu dohromady,“ těšil se podle zahraničních novin Thomas Jr. Opravdu se nedá odhadnout, zda mu Meghan na tohle pozvání kývne, přece jenom s otcem dlouhodobě nekomunikuje a nevídá se ani se sourozenci.

Není to navíc poprvé, co měl Thomas Jr., pracující jakožto montér oken, opletačky se zákonem, už před lety si poseděl kvůli nedovolenému ozbrojování. V lednu 2017 se totiž opil, vytáhnul zbraň a ohrožoval s ní svou nastávající, se kterou se zrovna hádal. Mířil jí na hlavu. Po noci strávené v cele byl však propuštěn na kauci – a nepoučil se, před měsícem byl policií opět vyšetřován, tentokráte kvůli domácímu násilí. Opět pod vlivem alkoholu totiž Darlene surově zbil.

S takovou vykutálenou rodinkou by nechtěl být spojován nikdo, natož členka britské monarchie. I když jen přivdaná.

VIDEO: Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video
Video se připravuje ...

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle! Reuters

Fotogalerie
64 fotografií