Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Český milionář a jeho o 40 let mladší modelka: Odhalili plány na honosnou svatbu

Autor: ital - 
29. května 2019
05:02

Snoubenka českého milionáře „uloupila“ záři fotoaparátů všem celebritám na Mezinárodním filmovém festivalu v Cannes, když ji český boháč Miloš Kant (63) požádal o ruku přímo na červeném koberci. Teď odhalila své plány pro svatbu. Stejně jako zásnuby, které proběhly pouhých šest týdnů od jejích seznámení, i svatba bude zřejmě co nevidět. A že by opět na místě činu?

Nikomu jistě neuniklo, jak český milionář Miloš Kant (63) a jeho mladičká portugalská přítelkyně Margarita Aranhaovoá (25) sebrali slávu celebritám na červeném koberci během festivalu v Cannes.

Když boháč podnikající ve Švýcarsku požádal dívku před objektivy fotografů, a to pouhých 6 týdnů od prvního seznámení, za nadšeného cvakání fotoaparátů, bylo zřejmé, že také svatba pravděpodobně proběhne velmi brzy.

Bývalá tanečnice a modelka již před zásnubami mluvila o svém nastávajícím jako o džentlmenovi a říkala, že je nejšťastnější ženou na světě. Nyní se budoucí novomanželé rozhodli prozradit své svatební plány.

„Chceme mít přítomné obě rodiny a teď právě čekáme na nějaké papíry ze švýcarské ambasády. Ale myslíme si, že to uskutečníme už v srpnu,“ svěřila se Margarita švýcarskému tisku. Ženich se svěřil, že místo konání svatby bude buď na Ibize, nebo dokonce opět ve francouzském Cannes, kde mu jeho vyvolená řekla své první „Ano“.

raron ( 29. května 2019 15:41 )

...zase jedna z "opravdových" lásek

ivoadler ( 29. května 2019 09:46 )

A to se Miloš zvedl sám nebo mu Margharita musela pomáhat?

Taurus70 ( 29. května 2019 06:29 )

Sasci😂😂

Zobrazit celou diskusi