Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Otec zavraždil svých pět dětí: „Tatínku, miluju tě,“ řekla dcerka, když ji škrtil

Timothy Jones zavraždil svých pět dětí, hrozí mu trest smrti (vlevo ilustrační foto)
Timothy Jones zavraždil svých pět dětí, hrozí mu trest smrti (vlevo ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz, Smith County Sheriff's Office)
Autor: chal - 
25. května 2019
15:27

Trest smrti hrozí Timothy Jonesovi, který zavraždil svých pět dětí. Vražedné běsnění začalo kvůli banalitě – jedno z dětí rozbilo elektrickou zásuvku. Jones umlátil k smrti Nahtahna (†6) a uškrtil Merah (†8), Eliase (†7) a neušetřil ani 2letého Gabriela a roční Abigail. Jonese prý k vraždění přesvědčily hlasy v jeho hlavě.

Smrt prvního dítěte byla podle Jonese nehoda. Nahtahn rozbil elektrickou zásuvku a Jones prý pojal podezření, že ho tak chce jeho syn zabít. „On to všechno začal. Myslel jsem, že se proti mně všichni spikli,“ vypověděl vrah.

Jones prý synka nutil za trest dřepovat a klikovat, dokud se nepřizná, proč zásuvku rozbil. Chlapce pak měl najít mrtvého ležet v posteli. „Pak se začaly ozývat hlasy,“ sdělil otec pěti dětí. Hlasy prý Jonese přesvědčily, aby „s tím něco udělal“. Ostatní děti měl pak Timothy zabít v nepříčetnosti.

Podle státního zástupce ale Nahthahn zemřel násilnou smrtí, rozhodně nešlo o nehodu. Chlapec podle žalobce zemřel otcovou rukou a děsivé scéně přihlížela Nahtahnova o něco starší sestra Merah. Když Timothy synka umlátil, vrhl se i na ni. „Tatínku, miluju tě,“ měla holčička říct ve chvíli, kdy její krk svíraly otcovy ruce.

Běsnění pak neunikly ani ostatní děti. Timothy postupně uškrtil Eliase, Gabriela a dokonce i roční dcerku Abigail. Těla Timothy zabalil do igelitu a sepsal si postup, jak se jich zbaví. Na seznamu byly jen dvě položky. „Rozpustit těla“ a „rozsekat kosti na prach nebo na malé kousky“, zapsal si vrah.

S odklizením těl Timothy dlouho otálel, vozil je s sebou autem dlouhých devět dní. I když pak mrtvoly vyhodil v kopcích nedaleko města Camden v Alabamě, v jeho autě byl stále cítit silný zápach, který Timothyho nakonec prozradil. Ve státě Mississippi ho totiž zastavil policista k silniční kontrole a odér ucítil. Auto podle policisty „páchlo smrtí“, jak uvedl u soudu.

Jonesovi právníci nepopírají, že jejich klient své děti zavraždil, ale tvrdí, že tak učinil kvůli nediagnostikované schizofrenii, a snaží se, aby se tak jejich klient vyhnul trestu smrti.

defakto ( 26. května 2019 11:24 )

... je to magor, už to že si nadělal 5 dětí je na palici !

Desterz ( 26. května 2019 09:01 )

Pětina Američanů údajně bere prášky na psychiku, pětina jich podle národního výzkumu nebezpečně chlastá. Jak to vypadá neoficiálně, ví bůh, ale lepší to rozhodně nebude, spíš horší. Diví se pak někdo?

kuniksicht ( 26. května 2019 05:12 )

Tohle hovado se nedá ani nazvat lidským odpadem..... usmrtit nevinné bezbrane děti....

HledacPravdy ( 26. května 2019 04:53 )

Když je kriminálník bílý, je jeho fotka hned v českých zpravodajských serverech, když je černý musí si to člověk googlit a najde to až na amerických zpravodajských serverech. Náhoda?

dessy ( 25. května 2019 23:34 )

Schízy je moc a vyvolávají jí drogy. Je mnoho lidí, kteří mají sklon k této nemoci, ale nerozpoutají ji alkoholem a hlavně drogami.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání