Dcera Nina, kterou má se svým druhým manželem Aramem Ohanianem (50), roste jako z vody a Sklenaříková si s ní náramně užívá každý den. „Je trochu nezbedná, ale je klidná a hodně se směje. Každé ráno s Aramem sledujeme její první úsměv, když otevře oči,“ rozpovídala se pro francouzský magazín Télé Star. „Je to můj nejoblíbenější člověk na světě," dodala na svém instagramu.  

O miminko se snažili s manželem dlouho, ale marně, a tak museli podstoupit umělé oplodnění. O jejím těhotenství, kvůli pokročilejšímu věku, dokonce francouzský tisk psal jako o zázraku. Francouzskému magazínu modelka prozradila, že by malé Nině ráda pořídila i sourozence. „Ještě jsme o tom nemluvili, ale proč ne," překvapila kráska, jejíž dlouhé nohy jí dokonce vysloužily zápis do Guinessovy knihy rekordů. 

Kdyby se modelka, aktuálně žijící v Monaku, přeci jen pro druhé miminko rozhodla, vzhledem k vyššímu věku může být další těhotenství rizikové, a tak by se pravděpodobně uchýlila k možnosti adopce. O té už s manželem koneckonců uvažovala i v minulosti, když se jí nedařilo otěhotnět.

VIDEO: Nejdelší nohy světa jsou v Praze! Krásná Adriana promluvila o manželovi!

Video
Video se připravuje ...

Nejdelší nohy světa jsou v Praze! Krásná Adriana promluvila o manželovi! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
91 fotografií