Dojemnou novinkou se pochlubila moderátorka na svém instagramu, kam zaslala fotografii svého uzlíčku štěstí. „Zrodila se láska jménem Olivie Weiser," napsala k ní šťastná brunetka. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

💕zrodila se láska jménem OLiViE Weiser💕 3.5.2019 #love

Příspěvek sdílený Iveta Kořínková (@korinkovaiveta),Kvě 4, 2019 v 6:03 PDT

Moderátorka Snídaně s Novou své těhotenství veřejně oznámila až ve čtvrtém měsíci, když se svým fanouškům pochlubila fotografií z ultrazvuku. O pár měsíců později následoval odchod ze Snídaně, kde moderátorku a jejího kolegu Aleše Lehkého (39) nahradila nová dvojice - youtuberka Nikola Čechová (29) alias Shopaholic Nicol a Milan Peroutka (29).

Poslední dny těhotenství ale nebyly pro Kořínkovou vůbec jednoduché. Jak se sama svěřila na sociální síti, je ráda, že těhotenství netrvá déle. „Unavená. Asi nejčastější slovo, které z mých úst poslední dobou zaznělo. Nějak si neumím představit, že by těhotenství trvalo déle, matka příroda to zařídila správně. 40 týdnů a dost! Nastávajícím maminkám hodně sil," napsala před třemi dny, tedy těsně před porodem, na svém instagramu.

K novému přírůstku do rodiny poblahopřáli Kořínkové vedle fanoušků také její slavní kolegové. „Ivetko, strašně moc zdraví, lásky a legrace přeju! Veliká gratulace!" napsala v komentářích moderátorka televize Prima Gabriela Lašková (29). „To je vlasáček maličkatej. Moc gratuluju!" přispěchala s přáním Iveta Lutovská (35).

Pozadu nezůstal ani bývalý kolega Kořínkové, moderátor a zpěvák kapely Lunetic Aleš Lehký„To je nejvíc v životě. Nádhera, jako bych rodil s váma. Těším se na vás, holky," vyjádřil Kořínkové podporu v komentářích. 

VIDEO: Michaela Tomešová: Dva týdny po porodu skákala po jevišti! 

Video
Video se připravuje ...

Michaela Tomešová: Dva týdny po porodu skáče po jevišti! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
38 fotografií