Je to více než půl roku od chvíle, co ze Snídaně s Novou dostali padáka Hana Mašlíková (36) s Petrem Říbalem. A teď už v pořadu opět proběhnou změny. Od pondělí do ranního vysílání nastupuje nová dvojice - zpěvák Milan Peroutka a česká youtuberka Nikola Čechová, známá především jako Shopaholic Nicol.

„Od pondělka fakt snídáme s Novou! Takhle, chtěl bych vám říct, že jestli něco nejsem, tak ranní ptáče. Moderovat tenhle pořad pro mě znamená vstávat ve 4 hodiny ráno. Jau," postěžoval si ještě před nástupem Peroutka na sociální síti.

Alespoň jedno mu nemusí dělat starosti - kolegyně. S youtuberkou Nicol už totiž mají jako moderátorská dvojice zkušenosti. Uváděli spolu pořad Mixér na Óčku. Kromě toho je pojí i přátelství.

Ve Snídani s Novou naopak končí dvojice Aleš Lehký (39) a Iveta Kořínková (34). Brunetka totiž nastupuje na mateřskou dovolenou. Podle zdroje z TV Nova Aleš v televizi nadobro nekončí. Teď si dá krátkou pauzu a už tam pro něj vymýšlí, na jakou pozici ho do budoucna v pořadu zařadí.

Stávajícími dvojicemi nadále zůstávají Míra (35) a Zorka (28) Hejdovi a Gábina Partyšová (40) s Pavlem Svobodou (49).

VIDEO: Mašlíková po měsíčním distancu na Nově: Co řekla o průšviháři Říbalovi?

Video
Video se připravuje ...

Mašlíková po měsíčním distancu na Nově: Co řekla o průšviháři Říbalovi? David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
31 fotografií