I přesto, že Gábina Partyšová o svém soukromí moc nemluví, teď se rozhodla udělat výjimku. Na svém Instagramu se pořádně rozepsala na téma svých ztroskotaných manželství. Poprvé byla vdaná za podnikatele Josefa Koktu (61), který od ní přeběhl za Ornellou Koktovou (25), a ani druhé manželství nevydrželo. Miliardář Daniel Farnbauer (40) se totiž vrátil ke své bývalé ženě, Lucii. 

„Nedělám to často, ale tentokrát využiji svůj profil k mému osobnímu vyjádření...týká se mých manželství. Měla jsem dva životní partnery, ani jednomu jsem nezničila vztah... jejich předešlé vztahy byly zničeny, ukončeny ještě před naším podáním si ruky a prvním políbením," vyzpovídávala se na sociální síti pohledná brunetka.

„S oběma mými muži jsem se rozešla důstojně. Fakt, že si oba našli další partnerky a zplodili s nimi děti, je celkem normální, lidé se prostě rozmnožují,"  nebála se otevřeně promluvit Partyšová.

„Mám práci, která mě baví, nabíjí a naplňuje. Naštěstí už existují sociální sítě, díky kterým můžeme svobodně sdělit to, jak se cítíme. Ze zadržených emocí jsou totiž nemoci. Vidíte sami podobnost těch slov emoce-nemoce... A proto, když se vám něco nelíbí, řekněte to, sdělte to, vykřičte to! Postavte se za sebe! I když by vás to mělo stát třeba právě manželství," dodává moderátorka, která teď žije sama.

Ví dobře, o čem mluví, protože rozpad prvního manželství nesla, jak se přiznala Blesku v zářijovém rozhovoru, velmi těžce. „Rok jsem byla závislá na prášcích na spaní, abych vůbec spala a na nic nemyslela. Samozřejmě mi hodně pomohla psycholožka, ke které stále docházím. Teď si hodně pomáhám jógou a meditacemi. Už si to dokáži v sobě srovnat a vnitřně se uklidnit,“ svěřila se před pár měsíci bývalá moderátorka TOP STAR magazínu. 

VIDEO: Partyšová po dvou rozvodech: Prošla jsem terapií! Chci být milou ženuškou

Video
Video se připravuje ...

Partyšová po dvou rozvodech: Prošla jsem terapií! Chci být milou ženuškou Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 


Fotogalerie
69 fotografií