Brněnský ples, který si přiřkl přívlastek nejluxusnější podnik sezóny, byl dlouho dopředu naprosto vyprodaný. Překážkou nebyla ani cena vstupenek, která se pohybovala v rozmezí 8.500 do 21.700 Kč. Po vyprodání kapacity byly uvolněny dvě prémiové vstupenky za 100 tisíc korun. I ty zmizely! Co za tyto peníze přítomní hosté slyšeli, prožili a ochutnali?

Kromě Chinaski vystoupil také třeba zpěvák Mikolas Josef, jeho britská kolegyně Holly Brewerová nebo Orchestr Gustava Broma. V charitativní aukci se letos dražil například křišťálový otisk ruky francouzského herce Pierra Richarda.

Podávaly se vybrané lahůdky z české a francouzské gastronomie. Raut na plese byl koncipován formou otevřené kuchyně, jenž spočívá v přípravě pokrmů přímo před zraky hostů. Na gurmánském menu byly ústřice, čerstvé mořské plody, celý tuňák nebo vyzrálé hovězí maso. Tyto dobroty se vodou rozhodně nezapíjely. Tradičně teklo proudem šampaňské a vybraná vína.

Renovovaný prostor industriální továrny pořadatelé slíbili doslova zaplavit čerstvými květinami. Nechyběl pochopitelně červený koberec, ladné hostesky a šarmantní obsluha. Kdo ze slavných cestu vážil a po D1 se odvážil?

Mezi hosty byly například moderátorky, do zlatých šatů oděná Lucie Borhyová, Gabriela Kratochvílová, Sandra Parmová, která v červené róbě vůbec nedala vyniknout svým novým silikonovým přednostem, kterými se nedávno pochlubila, či Monika Leová. Dorazila i módní návrhářka a špičková oděvní výtvarnice Liběna Rochová.

Přišla také Eva Decastelo, čerstvá maminka Dominika Mesarošová, Nela Slováková, „zahalená“ do bílé krajky a živůtkem s vražedným dekoltem, který drží jen špagetová ramínka,  či návrhář Osmany Laffita.

Složení hostů však minimálně v jednom případě bude zajímat spíše než módní policii, tak společenskou rubriku. Mezi prvními se na červeném koberci objevil totiž exmanžel Gábiny Partyšové, podnikatel Daniel Farnbauer se svou exmanželkou Lucií, ke které se nedávno vrátil a počal s ní miminko, které si drobná plavovláska nosí pod srdcem. Mezi pozvanými by měla být právě i Partyšová, jenže ta se nakonec luxusnímu plesu vyhnula obloukem. 

Fotogalerie
41 fotografií