„Vážení a milí příznivci, vítám vás na svém prvním a oficiálním instagramovém účtu," ohlásil se fanouškům Slavík na krátkém videu, v němž se objevil v kostkované košili. Záběry vznikly pravděpodobně na balkoně jeho vily na Betramce.

„Mějte se krásně v tento hezký sváteční den, oslavte ho každý po svém a těším se na vás, že se teď budeme vidět víckrát," dodal Gott ve své zdravici a příznivcům zamával. Viditelně byl dobře naložen a zdálo se, že i zdravotně je na tom velmi dobře. 

K založení profilu si vybral skutečně příznačné datum - 8. května, tedy Den vítězství. V životě ostatně už mockrát ukázal, že je vítěz, tak proč ne. Ovšem jestli to byl záměr či jen náhoda, je ve hvězdách. Možná měl zkrátka Mistr jen zrovna trochu času. 
Každopádně je jasné, že o sledující na instagramu nouzi mít nebude. Během chvilky získal totiž přes 9 916 fanoušků, což je jistě teprve začátek.
Vždyť na facebooku má  249 510 příznivců. Zdálo se tak, že právě profil na facebooku už teď možná Karel nebude používat tak často jako doposud a pravděpodobně přesídlí na modernější a oblíbenější instagram. Všichni oceňovali, že jde s dobou. Jenže pak se vše náhle změnilo a do pár hodin účet zmizel, jako by se po něm zaprášilo. Stejně tak i nahrávka. Co se stalo? To ví asi jen na Bertramce...
Možná si zpěvák nakonec vše rozmyslel. Přitom by mu možná instagram pomohl v případě, že by se někdy v budoucnu objevily další nepříjemné spekulace o jeho zdraví či stavu. Mohl by jednoduše sám předstoupit a vše uvést na pravou míru. Jistě by informoval i o své kariéře a možná by zmínil i svou rodinu. Vždyť i jeho dcerka Charlotte Ella (13) má instagramový účet, a tak by mohla tatínkovi sem tam i poradit. 
VIDEO: Znovuzrozený Karel Gott: Promluvil o vlastní smrti! Radil se o ní s manželkou
Video
Video se připravuje ...

Znovuzrozený Karel Gott: Promluvil o vlastní smrti! Radil se o ní s manželkou David Turek

Fotogalerie
41 fotografií