Radostnou novinku oznámila američanka Amy Schumerová prostřednictvím svého instagramu. „10:55 večer. Narodilo se nám naše královské miminko,“ trefně glosovala narození svého prvního miminka blondýnka.

Během svého těhotenství se Amy několikrát veřejně navezla do vévodkyně ze Sussexu, Meghan Markleové„Řeknu vám, s kým není být legrace být těhotná ve stejnou dobu: Meghan Markleová,“ vtipkovala komička ve svém stand-up speciálu „Growing“. 

„Myslím, že jsme otěhotněly tak ve stejný den. A přitom ona si pobíhá v patnácticentimetrových podpatcích, roztomilých outfitech a bříško má minimální. Pak lidi vidí mě a říkají: Hm, těch posledních pár týdnů je nejtěžších, co?“ řekla v prosinci při natáčení. 

Ačkoliv si z Meghan celkem často vystřelovala, obě ženy mají více společného, než by se mohlo zdát. Nejen, že byly těhotné ve stejnou dobu a porodily jen pár hodin od sebe, jsou stejně staré, prvorodičky a oběma se narodil malý chlapeček. 

Jen pár hodin před svým porodem přitom hvězda filmů „Jsem božská“ nebo „Vykolejená“ pózovala na místě, kde se připravovala velká módní show Met Gala. „Tohle je můj Met Gala outfit pro letošní rok. Na cestě do nemocnice,“ napsala do popisku k fotografii na instagramu svérázná komička. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Met look this year. Last night on the way to the hospital 👠

Příspěvek sdílel uživatel @ amyschumer,Kvě 6, 2019 v 1:16 PDT

VIDEO: Trailer k filmu „Jsem božská“ s komičkou Amy Schumerovou v hlavní roli

Video
Video se připravuje ...

Jsem božská Bonton film

Fotogalerie
53 fotografií