Krásná brunetka Keira Knightleyová, která se proslavila například jako Elizabeth Swannová v sérii dobrodružných filmů Piráti z Karibiku nebo jako drsná lovkyně lidí Domino, si své soukromí pečlivě hlídá, a proto bylo její těhotenství na luxusním večírku v Paříži takovým překvapením. Na sebe si pro tuhle výjimečnou příležitost oblékla éterické volné šaty s prošívaným bardot výstřihem – a vypadala v nich báječně. Celosvětově známá a velice oblíbená herečka, která je od roku 2013 vdanou paní, se tedy stane už dvojnásobnou maminkou.

Se svým manželem, britským hudebníkem Jamesem Rightonem (35), má dcerku Edie (4), které napsala dojemný (a veřejný) dopis, v němž tvrdě zkritizovala vévodkyni Kate (37). Té vytkla, že jenom pár hodin poté, co dala život malému princi Louisovi (1), byla schopna pózovat na vysokých podpatcích všem přítomným novinářům a předvést všem „tvář, jakou (muži) chtějí vidět“. Keira na rozdíl od ní ale po porodu dlouho krvácela, a tak ji vybavili nepříliš slušivou nemocniční košilí a ponižujícími papírovými kalhotkami s nohavičkami.

Půvabná herečka je navíc přiznanou feministkou, a tak ji přetvářka manželky prince Williama (36) do morku kostí urážela. I kvůli tomu se Knightleyová později rozhodla napsat knihu Feminist don‘t wear pink and other lies, což přeloženo do češtiny znamená „Feministky nenosí růžovou a další lži“. Svůj boj za práva žen se údajně snaží vštěpovat i Edie, které dokonce odepírá klasické pohádky. Například taková Popelka nebo Malá mořská víla by prý v malé holčičce zbytečně vyvolávaly falešné iluze o životě. Hrdinky z těchto příběhů by se podle Keiry měly zachránit samy, a ne čekat na muže, který je spasí...

VIDEO: Keira Knightley při focení pro Harper’s Bazaar UK (2016)

Video
Video se připravuje ...

Keira Knightleyová při focení pro Harper’s Bazaar UK (2016) Youtube.com/AlexiLubomirski/BPŽ

Fotogalerie
54 fotografií