Že má sláva i stinné stránky, ví asi každý. O své zkušenosti s odvrácenou stranou showbyznysu se nyní podělila britská herečka Keira Knightley. Podle svých slov jí popularita, mediální kolotoč a všudypřítomní fotografové způsobili těžké psychické problémy.

Tři měsíce zavřená doma

„Ve dvaadvaceti jsem se psychicky zhroutila,“ svěřila se. „Dala jsem si na rok pauzu a byla mi diagnostikována postraumatická stresová porucha.“ Před udílením filmových cen Bafta, na které byla v roce 2008 nominována za film Pokání, dokonce tři měsíce neopustila svůj dům a musela podstoupit léčbu pomocí hypnózy, aby hvězdný večer vůbec zvládla bez panické ataky.

Poprask teď způsobila esej, kterou sepsala pro knihu Feminist don´t wear pink and other lies (Feministky nenosí růžovou a další lži). Popsala v ní své problémy během těhotenství a porodu a obvinila Kate Middleton z přetvářky. Vytýká jí, že ač vysílená, hned po porodu několik hodin pózovala pro fotografy na vysokých podpatcích a rozdávala úsměvy. Ženy by se podle herečky neměly neustále přetvařovat do podoby, v jaké je chtějí vidět muži.

VIDEO: Keira Knightley při focení pro Harper´s Bazaar UK (2016)

Video
Video se připravuje ...

Keira Knightley při focení pro Harper´s Bazaar UK (2016) Youtube.com/AlexiLubomirski/BPŽ

Fotogalerie
60 fotografií