Když se Josef Vágner vracel z tiskové konference Muže roku 2019 ke svému autu, zůstal před ním stát jako opařený. Z obou stran byla zaparkovaná auta hrozně blízko. Neměl absolutně žádnou šanci otevřít ani jedny dveře.

Nabízela se možnost vlézt do svého vozidla kufrem, ale zpěvák to vyřešil po svém. „S tím nic nenadělám. To je neštěstí parkování v centru Prahy. Ale jsem štíhlý a pružný kluk, tak to dám. Zdůrazňuji, že se takto dostávám pouze do vlastního auta, i když kolemjdoucí vždycky koukají, co se děje. Zatím na mne ještě nikdo policisty nezavolal,“ svěřil se syn slavného skladatele Karla Vágnera.

Auto nejdřív otevřel pomocí dálkového ovládání, stáhl přední okénko a obratně jako na gymnastice vyskočil mezi vozidly do vzduchu. Nohama se postavil na stažené okénko a pak už jen vklouzl dovnitř. „Abych všechno stihl, také občas zaparkuji opravdu na centimetry. Tak se mi to teď vrátilo,“ sypal si popel na hlavu. Jen co se do svého vozu dostal, zamával, opatrně vycouval a odjel za další prací.

VIDEO: Producent Karel Vágner: Už nechci mít nikoho na zodpovědnost!

Video
Video se připravuje ...

Producent Karel Vágner: Už nechci mít nikoho na zodpovědnost! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
32 fotografií