Vztah Jakuba Vágnera a Elišky Bučkové trval necelé tři roky. Vypadalo to, že modelka se s rybářem nenudí, o tom svědčily nejen jejich snímky z nejrůznějších expedic a výprav. Právě na expedici do Amazonie se dokonce dali dohromady. Jenže to vypadá, ti dva bavili hlavně své fanoušky na sociálních sítích a v soukromí už to bylo horší, tedy hlavně pro Elišku.

Za jejich rozchodem prý stojí hlavně čas a to ten, který Jakub nemohl své přítelkyni dát. „Já jsem posledních pár měsíců trávila tak, že jsem na Kubu čekala, protože Kuba má hodně projektů v plánu, chce toho ještě spoustu dokázat, hlavně ta jeho rybářská vášeň je prostě rybářská vášeň,“ prozradila Bučková s tím, že se mu poměrně dlouho snažila vyhovět.

„Já jsem mu to chtěla dopřát, protože jsem věděla, že je v tom šťastný. Nechtěla jsem mu v tom bránit. Na druhou stranu on viděl, jak já v tom nejsem šťastná, že pořád čekám. Já jsem samozřejmě měla svou práci, ale chcete ten večer trávit s partnerem, což u nás mnohdy nebylo,“ vysvětlila modelka.

Podle jejích slov to ale nebyla ona, kdo zavelel k rozchodu. „My jsme to tak měli oba. Nemůžu říct, že jsem se s ním rozešla já, my jsme si jednoho krásného dne řekli, že to prostě nepůjde, že každý máme jinou představu a jiné životní tempo a jiné priority, takže to nebude fungovat,“ přiznala Bučková webu Expres.cz s tím, že s Jakubem Vágnerem vychází dobře, stejně jako s jejími dřívějšími milenci Václavem Noidem Bártou a miliardářským synkem Jakubem Malinou.

 

Fotogalerie
49 fotografií