Syn hitmakera Karla Vágnera (75) už pořídil pro sebe a svou nastávající byt 5+kk u Vltavy, který si teď nechávají zrekonstruovat a zvelebit. „Nebude to ani hned, ani zítra, ale doufám, že do léta už bude vše, jak má být. S přítelkyní sem tam přiložíme i ruku k dílu. Samozřejmě podle našich časových možností, a když už se zapojujeme, tak s vervou a aktivně,“ vysvětloval muzikálový herec a na důkaz ukázal, jak to umí s kladívkem, vrtačkou i hasákem.

I když zatím v bytě nemá ještě ani nábytek, nastěhovat by se s Marlene chtěl ideálně do svatby, která proběhne o letních prázdninách v Řecku, kde došlo i k jejich zasnoubení.

„My k životu potřebujeme obývák, kuchyň, ložnici a sociální zařízení,“ líčil Josef, který plánuje z jedné místnosti udělat nahrávací studio a zkušebnu. „Aby se tu komponovalo, skládalo, nahrávalo a kapely, které sem přijedou, měly vše potřebné na jednom místě a mohly tu tvořit i bydlet.“

Nezapomíná ale ani na budoucí potomky. „Samozřejmě i dětský pokoj pro jednoho a více potomků. Počet nechtějte vědět, ten necháváme na přírodě,“ smál se Vágner, jehož sestra Tereza Aster Vágnerová (25) ho v tomto směru už předběhla a své první dítě již s partnerem čeká.

VIDEO: Josef Vágner a jeho velká řecká svatba! Nevěstou je tahle kráska!

Video
Video se připravuje ...

Josef Vágner a jeho velká řecká svatba! Nevěstou je tahle kráska! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
31 fotografií