„Já jsem TETÁÁÁÁ!!!!!!“ raduje se v těchto dnech půvabná brunetka Eliška Bučková. Báječnou novinku oznámila na svém instagramu neuvěřitelně roztomilou fotkou se spícím, sotva narozeným děťátkem, k níž napsala: „Jsi to nejdokonalejší stvoření na celém světě! A já ti slibuji, že tě budu milovat a chránit ze všech sil!

 U snímku, na kterém něžně líbá tvářičku malé Elenky, vysekla poklonu i své sestřičce: Jsem na tebe neskutečně pyšná, moje novopečená maminko!“ Už v listopadu se Eliška ostatně veřejně těšila z těhotenství své sestry Anny, která se krátce předtím provdala.

Brunetka navíc průběžně sdílela na sociálních sítích fotky, na kterých hladila sestřino vzdouvající se bříško. „Je to pro mě ten nejkrásnější dárek k Vánocům, a vím, že ji budu strašně rozmazlovat,“ plánovala si Miss 2008 s nadšením. Nyní tedy může své mateřské choutky vybít právě na malinké neteři.

Bučková se totiž nikdy netajila tím, že je rodinný typ. Chvíli se skutečně zdálo, že by se svatby a vymodleného miminka přece jenom mohla dočkat se svým někdejším partnerem Jakubem Vágnerem (36). Modelce, která snad už úspěšně překonala poruchu příjmu potravy, ale ani vztah se známým rybářem nevyšel. Od té doby je sama. Společnost v posteli jí tedy zatím dělají pouze její dvě čivavy.

VIDEO: Staré trápení Elišky Bučkové: Jak to má s anorexií? Proč jí koukají kosti?

Video
Video se připravuje ...

Staré trápení Elišky Bučkové: Jak to má s anorexií? Proč jí koukají kosti? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
37 fotografií