Ondřej Novotný a Renata Langmannová tvoří nejstabilnější pár českého showbyznysu. Moderátor zápasů MMA a Česká Miss 2006 spolu randili dlouhých sedm let, než se v roce 2015 vzali.

Od jejich svatby uběhly již tři roky a stále vypadají jako zamilovaně! Ovšem Ondřej, který moderoval populární reality show Robinsonův ostrov, prozradil, že klidné vody dokáže rozčeřit jeho žárlivost.

V době, kdy spolu randili, se prý málokdy stalo, že by žárlil, ale to se změnilo poté, co mu krásná blondýnka u oltáře řekla své ano. „Ale od té doby mi vadí, když si jí muži všímají a ona říká: Ne, oni to tak nemyslí. Nebo jakmile jí píše někdo pozdě večer. Už jsme manželé a ten dotyčný by to měl vědět,“ řekl pro Revue.Idnes Novotný.

Modrooká blondýnka má hodně obdivovatelů, a tak se musí mít Ondřej pořádně na pozoru. Na otázku, zda mu nevadí, zda za jeho manželkou běhají muži, se zeptal Michal Hrdlička ve svém pořadu Česká ulička vysílaném televizí O2. „Řeknu to takhle. Pouze jeden je na facky. Zatím nedostal, ale můžu říct: Jestli se potkáme, rybáři, tak jsi na facky. Bacha na mě,“ řekl Novotný. Hrdlička se hned Novotného zeptal, zda tím myslel Jakuba Vágnera.

Ovšem na to už moderátor bojových sportů neodpověděl. Jestliže za půvabnou blondýnkou pálil známý český rybář, znamenalo by to, že to bylo ještě v době, kdy chodil s modelkou a Českou Miss 2008 Eliškou Bučkovou. Bučková a Vágner se rozešli před několika týdny, ovšem pár důvod rozchodu neprozradil.

„Máme různé touhy, různé sny a toužíme sdílet je a realizovat s milovanou osobou. Někdo touží po teple rodinného krbu, společných chvílích, někdo po dobrodružství a cestování. Všechny sny mají stejnou váhu, protože každý z nás má právo snít,“ napsala Bučková na Instagram.  

Fotogalerie
34 fotografií