Rozešli se jako přátelé a těmi i zůstali, stejně jako spolupracovníky. Denně si volají a společně pořádají tábory a různé akce pro děti. Eliška Bučková se ani nebrání další rybářské expedici v zahraničí, ať už s Jakubem Vágnerem, nebo bez něj.

Jako milenci spolu ale už nedokážou žít. „Když má v páru každý jinou touhu, tak potom se to bije. Mně je 29, já už bych chtěla klidný život. Neříkám, že teď hned potřebuji dítě, ale už bych ho chtěla alespoň s někým plánovat,“ přiznala Blesk.cz Bučková.

Ta po rozchodu s Vágnerem přehodnotila své životní priority. „Díky tomu všemu, co jsem prožila, ať už to jsou rozchody, ať už je to anorexie, tak já jsem teď spokojená a vím, co chci. A jdu si za tím. Ještě donedávna jsem nevěděla, co přesně chci, v člověku se to mění. A teď už to vím naprosto přesně, a proto jsem naprosto klidná. Protože vím, že ten pravý přijde. A jestli přijde za půl roku, za rok, za dva, tak co. Já si myslím, že na kvalitní věci je potřeba si počkat,“ vysvětlila Eliška, která se nyní chystá na svou roli v nově připravovaném muzikálu Kvítek Mandragory.

„Po pěti letech se vracím na divadelní prkna a jsem moc ráda. Modeling jsem odsunula na druhou kolej, teď mě spíš živí sociální sítě a aktivity s Jakubem,“ dodala modelka, která ztvární v muzikále jednu z dámského tria Dream Girls.

 

Fotogalerie
52 fotografií